Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Látogatás update 3

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Látogatás update 3

Nos, minden terv szerint halad, szombaton délután érkezem valamikor, este valószínűleg kinézek egy kicsit a városba, sétálgatok, készítek pár klassz fotót.

Mivel pacsirta típus vagyok, azért vasárnap reggel már szerintem 8 óra körül túl leszek az eredeti célon, és mivel nem sietek igazából sehova, ezért 9 óráig biztosan ott leszek a parkban, ugyanannál a padnál, ahol rég. Még talán azt a feliratot is megtalálom, amit én karcoltam bele jó pár éve.

Azt ugye sejtem, hogy olvasod ez a naplót időnként, ennek ellenére 0.002% esélyt adok annak, hogy vasárnap te is megjelensz ott, és találkozunk. Természetesen nem lenne ellenemre, már csak azért sem, mert roppant kíváncsi lennék, hogy egyáltalán megismernélek-e még.
De ha nem leszel ott, akkor sem történik semmi, mint már kifejtettem néhányszor, az én életem működik, sőt mi több, jól működik, hogy veled vagy nélküled, tökmindegy.

Számomra ez az egész egy kis kikapcsolódás, elszakadás a hétköznapoktól, és mint már ezt is mondtam, kedvelem azt a várost, szeretek ott lenni. Nagyon, nagyon sok emlék fűz oda. Ezért megyek oda most is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat