Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Amire nincs magyarázat

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Amire nincs magyarázat

Nap mint nap történnek velem olyan esetek, amikor csak nézek ki a fejemből, és nem értem, hogy egyes dolgok hogyan történhetnek meg. Nincs rájuk semmilyen értelmes magyarázat.

Levelezek valakivel. Minden okés, viszonylag sűrűn mennek a levelek ide-oda, ami úgy kétnapos időközt jelent átlagban. Beszélgetünk erről-arról, sok téma felmerül, sőt, igényként jelentkezik egyre több.
Megírom az egyik ilyen levelem, amiben ugyanúgy több témát érintek, mint addig, vannak benne olyanok, amik választ igényelnének, és vannak olyanok, is, amik válaszok egy korábbi levélre.
De erre a levélre már nem érkezik válasz.
Oka nincs; egyszerűen elmarad a válasz, és még azt sem tudom, hogy miért. Semmi jele nem volt, hogy ez így lesz, semmi előzetes jelzés, hogy bocs, most egy hétig/két hétig/x hétig nem tudok írni, ne is várd. Nem, semmi ilyen nincs. Egyszerűen nincs válasz, és kész.
Én meg nézek ki a fejemből.
Amikor kezd az egész feltűnni, hogy jééé, lassan 3 hete lesz, hogy én írtam, de még mindig semmi, akkor küldök egy sms-t az illetőnek, hogy hát na de mégis, mi a búbánat van, meghaltál és vidéken temettek el, vagy mi történt, hogy a levelezést mintha elvágták volna!?
A válasz?
Ne követelőzz, majd írok, ha akarok.
Hmmm...
Természetesen megint én érzem magam hülyének, és én gondolkozom el azon, hogy hát akkor biztos tényleg bennem van a hiba. Holott éppen ez az illető írta le nem is olyan rég, hogy nála is kopp ugyanez szokott lenni, hogy néha csak néz ki a fejéből az emberek viselkedések kapcsán, hogy de most komolyan, ilyen létezik!?
Hát.... létezik. Látod, hogy létezik. Csak nem mindegy, hogy melyik oldalon állsz...

Igazából az a baj, hogy minden egyes ilyen eset csak lök egyet azon az érzésemen, hogy tulajdonképpen annyira kár erőlködni ezzel az egésszel... Én nem fogok megváltozni, az emberek sem fognak megváltozni, tehát jobb, ha fogom szépen a kalapom, és azt mondom, köszönöm, ennyi elég volt.

Egyre közelebb állok ehhez a ponthoz. És már az sem igazán érdekel, hogy nem fogom látni az Avatar egyetlen folyatását sem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat