Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Folyamatban van...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Folyamatban van...

Nos, amiről beszéltem, tökéletesen folyamatban van. Megint eltelt egy hét, anélkül hogy beszéltünk volna... És mivel ez már nem először fordul elő, számomra teljesen egyértelmű, hogy már nem vagyok az élete része. Egy kicsit sem.
Az utolsó beszélgetésünkkor pont ezt mondtam el neki, hogy ez mennyire látszik, és hogy hasonlítsa össze a mostani beszélgetéseinket mondjuk a fél évvel ezelőttiekkel, és ha nem veszi észre a különbséget, akkor sajnálom.
Mert ugye engem ezért nem szeretnek sokan, mert én nem beszélek mellé, nem szépítem a mondanivalómat, hanem elmondom, amit gondolok, egyenesen bele az arcba. Ez van. És ehhez másoktól nincsenek hozzászokva az emberek, és ez bántja őket. Sajnálom.
Most ott tartok, hogy már tényleg nem érdekel az egész. Pont az jutott eszembe, hogy most, hogy egy hónapig máshol dolgoztam, mint a megszokott, távol mindentől, és mindenkitől, ami megszokott, volt időm gondolkozni... És rájöttem, hogy már nem érdekel. Szép volt, jó volt, de sajnos ő is azok közé tartozik, akik egyik percről a másikra segget csinálnak a szájukból. És mint ilyen ember, nem szerepelhet a nálam komoly érdeklődésre számot tartók között. Pont.

Néhány nap, és azt hiszem, végleg lezárom ezt a korszakot. A tervem is megvan rá, hogy hogyan...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat