Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
2010-12-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
2010-12-31

A szokásos évértékelés...
Sok minden történt idén. Jók, rosszak egyaránt. De ez mindig így van.
A legfontosabb esemény még mindig egyvalakihez volt köthető - eljött, elmúlt. De el nem múlt. Nem is fog soha, amíg lélegzem. Csak az irány és a módszer változik.
Én nem másítom meg a szavam egyik napról a másikra...
Az év során megismerkedtem jópár új emberrel, és néhány új lánnyal is. Volt közöttük értelmes, és kevésbé az, jó fej, és idióta, jó barát, lelkes tanuló, és futó kaland is.

Természetesen nem feledkezhetem meg Nicáról, aki már évek hosszú sora óta támaszom, és lelki társam. Néha már viccelődünk is, hogy lassan olyanokká válunk, mint egy rossz házaspár. :-) Mindenesetre valóban jó dolog az, hogy legalább egyvalaki van, aki kitartó, és nem keveri össze a barátságot a párkapcsolatokkal. Mert ugye mástól már hallottam olyant is, hogy "őszintétlennek" érzi magát az aktuális párjával akkor, ha velem beszélget mellette. Ezen felhúztam egy kicsit a szemöldököm, nem gondoltam, hogy ennyire rövid pórázzal is lehet élni.
Szóval Nica jó dolog. Itt ismertem meg jópár évvel ezelőtt, de akkor soha nem gondoltam volna, hogy azzá válunk egymásnak, amivé.
Fura egy kapcsolat ez. Félünk? Talán igen. Ragaszkodunk? Szintén azt kell mondjam, talán igen. Akadályok állnak közénk? Igen is, nem is. Ahogy vesszük.
Ismerjük, és MÉGIS szeretjük és elviseljük egymást? Nagyon is igen.
De ő mégsem az a lány, akit párkapcsolatilag szeretnék. Illetve az is. Vagy a fene se tudja. Mondtam hogy fura...
Barátnak jobb? Nőnek mégjobb lenne? De az egyik kizárja a másikat? Vagy mégsem zárja ki? És ezért nem lépünk? Se ő, sem én? Félünk, hogy akkor elveszítjük az eredetit?
De nem, hiszen megbeszéltük ezt is. Még nevetett is rajta, hogy igen, tulajdonképpen ő is néz ki hülyén a fejéből, és nem érti, hogy miért nem. Hiszen semmi sem változna. Sőt. Mélyülne minden. De mégis várunk. Senki se tudja, mire.
Egy biztos: ha eljön az a nap, akkor ott valami különleges történik majd. Remélehetőleg az, amit talán mindketten szeretnénk: egy új találkozás.
Ezek csak gondolatok, Nica. De azért köszönöm, hogy vagy nekem.

Aztán mi történt még? Szereztem új barátokat, akikről elég hamar kiderül, hogy csak addig barátok, amíg érdekük fűződik hozzá... No comment.
Beindítottam a fotós vállalkozásomat, egyre jobban megy is, bár még sok visszavan ebben is.
Elkezdtem egy egyetemet, amit otthagyok, majd egyszer talán jobban kirészletezem, milyen okok miatt. Mindenesetre roppant tanulságos volt belelátni a magyar oktatásügybe.... Az "érdekes" azt hiszem, nem eléggé kifejező.
Szerepeltem a Tv-ben, bár az csak egy kis móka volt, de egész jól szórakoztunk. :-)
Tovább fejlesztettem és csinosítgattam a lakásomat, már egész otthonos szerintem. Bár még visszavan egy konzultáció a mellékállásban lakberendező táncpartneremmel, aki majd biztosan tud hasznos tanácsokat adni.
A kondizást is folytattam, új célokat tűztem ki magam elé, és körülbelül el is értem őket. De még ennek sincs vége.
Az jövő év elé nyitott szemmel állok. Sok mindenben hozhat változást...

És azt hiszem, újrakezdem a naplózást is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat