Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
2013-02-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
2013-02-24

Továbbra is remekül halad minden.
Érdekes látni, hogy gyakorlatilag ugyanazok a dolgok zajlanak le, mint anno, csak most sokkal közvetlenebbül érzékelem azokat, lévén, hogy sokkal gyakrabban találkozunk. Tetszik az egész, mert ismét csak igazolása annak, hogy én még mindig ugyanaz az ember vagyok, aki voltam, és ha egyszer meg tudta kedvelni ezt valaki, utána más is meg tudja....

De persze ennek az egésznek van egy sokkal mélyebb oldala is, nevezetesen az, hogy egyre inkább észreveszem magamon, hogy mennyire mászok bele az egészbe érzelmileg. Mindig így van ez, ha valaki az életünk részévé válik, de most valamiért különösen így érzem.
Tetszik az a sajátos visszafogottsága, a kedvessége, az, hogy mennyire fontos vagyok neki én magam, és az, hogy törődök vele, és ahogy törődök vele.
Mint tudjuk, én már nagyon-nagyon nehezen engedek közel magamhoz valakit (talán okkal...) de ő lehet, hogy olyan lesz, akinek sikerül...
Meglátjuk.
Ha nem cseszi el, mint ahogy általában el szokták, akkor lehetek egy biztos pont az életében, akár nagyon sokáig is.
Rajta múlik.



Más.

Lehet, hogy elviszem innen a naplómat. Egy blogba. Az már nem lesz nyilvános, csak azok fogják ismerni, akik ismernek. A címét sem fogom megadni itt. Illetve megadom, de rejtvény formájában, amit csak az tud megfejteni, akinek ismeretei vannak rólam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat