Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
2016-12-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
2016-12-31

Évértékelő...

Leginkább az jut eszembe elsőnek, hogy már nem is nagyon írok a naplómba... Pedig lenne miről, csak valahogy már nem érzem szükségét. Attól sem változott sose semmi, amikor leírtam a gondolataim. Még ha azok olvasták is, akik fontosak voltak valamikor...

Milyen volt az év?
Semmi különös. Eltelt, mint a többi. Építkeztem, fotóztam, volt egy balesetem, megismertem néhány új embert, új lányt, elvesztettem néhány régit. Mondom, hogy semmi különös. :)

Párkapcsolatom még mindig nincs, és egyre valószínűbb, hogy nem is lesz. Nem vagyok való én erre a világra, és azok a gondolatok sem valók, amik bennem vannak...
Még mindig ott tartunk, hogy sok lány még mindig abban a világban él, hogy azt várják, hogy majd a pasi tesz meg mindent, és körbeugrálja őket...
Holott egy nő is tehet azért, ha szeretne egy normális kapcsolatot. Bár maga ez a fogalom sem ismert sokaknak.
Mert ugye egy normális lánynak sokkal fontosabb és értékelhetőbb egy meghitt, beszélgetős, összebújós este, mint egy akármilyen buli. Legalábbis mindenki ilyen képeket, meg idézeteket oszt meg a facebookon... A valóság meg mégsem ez? Hát... fura.
Miért nem működnek az én párkapcsolataim hosszútávon? Pont azért, mert én értelmet várok el a lányoktól, azt, hogy lehessen velük beszélgetni, hogy legyen véleményük, hogy érdekes szellemi partnerek legyenek. És ez nagyon nem megy sokaknak. Mert ugye jó esetben egy normális pasi olyan lányt választ magának, akinek agya meg esze is van, mert puncija mindegyiknek van...
És ez a másik legnagyobb hiba, amit a lányok elkövetnek: hogy azt hiszik, hogy az, hogy van rajtuk egy lyuk, elég is, és ez az összes dolog, ami nekik bele kell tenni egy kapcsolatba. Holott igazából azt, hogy egy lány a testét adja, az a legalapvetőbb dolog, és nem erről szól egy kapcsolat. Persze, a szex fontos, de egy kapcsolatban azon a napi 1 órán túl a többi 23-at is együtt kell tölteni, és megtölteni tartalommal.
De ez nem megy. A lányok nagy részének ez nagyon nem megy sajnos.
Hát ezért nincs komoly, hosszútávú, és stabil kapcsolatom.
És nem gondolom, hogy csak bennem van a hiba.

Persze olyanok vannak, akikkel beszélgetek, sőt, vannak "kis szerelmeim" is, akik fontosak, és mindegyiküket másért szeretem. Még talán azt is mondhatom, hogy olyanok is vannak, akik kedvelnek engem. De ez kevés.
A 4 alapfeltételem egy lánnyal szemben nem változott, és nem is fog, ez pedig azt eredményezi, hogy ahogy haladnak előre az évek, egyre kisebb az esélye, hogy lesz olyan, aki mindnek megfelel. Persze időnként van, csak nekik meg én nem felelek meg, amit valahol meg is értek. Patthelyzet ez, és nincs megoldás.

Egyszer már említettem talán, hogy igazából egyedül a kíváncsiság tart életben. Az, hogy vannak dolgok, amit még látni szeretnék, amit még szeretnék megélni, és van bakancslistám is. Igaz, nem sok tétel van rajta.

Volt néhány jó nap az évben, megvalósultak célok, tervek, és hiszem, hogy jobb lettem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat