Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Jellemzésem

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Jellemzésem

Kitöltöttem egy elég komoly személyiségtesztet. Az alábbi értékelést kaptam:

Péter átlagos mértékben fantáziadús embernek jellemezte magát, akinek kellő képzelőereje van, és aki egyformán lényegesnek tartja a gyakorlati és az elméleti megfontolásokat, amikor a munkahelyén valamilyen problémával szembesül. A részletkérdések, az adatok, feltételezések, dokumentumok szigorú ellenőrzése, a problémák alapos körüljárása elengedhetetlen fontosságú a számára. A karrier, a hivatali ranglétrán való előrejutás az átlagosnál valamivel kevésbé játszik fontos szerepet Péter életében, ezért könnyen lehet, hogy a nehéz munkahelyi feladatok megoldása nem motiválja őt. Péter - úgy tűnik - egyáltalán nem szeret mások társaságában lenni, és általában nagyon visszafogott és magánakvaló emberként jellemezte magát. Jól viseli a feszültséget és a konfliktusokat. Nagyon ritkán szokott idegeskedni és aggódni: nehéz helyzetekben is képes nyugodt maradni. Nem különösebben kedves, de nem is mogorva az emberekkel. Valószínűleg nem hagyják teljesen hidegen mások érzései és problémái, ugyanakkor minden bizonnyal azt sem szeretné, ha az emberek hirtelen az ő vállán kezdenék kisírni a bánataikat. Péter átlagos mértékben karrierorientált, egyformán fontos neki a munkahely és a magánélet, s hasonlóképpen igyekszik egyensúlyt tartani a praktikus, kissé földhözragadt megoldások és az elméleti, elvont elgondolások között: nem esik egyik végletbe sem. Egyensúlyt tart az elméleti, eredeti elgondolások és a praktikus, kissé földhözragadt megoldások között, de mindig nagyon szervezetten és precízen dolgozik. Szemlélete valahol félúton van az elméletieskedés és gyakorlatiasság között, és a magánélet és a munka szerepének egyensúlyára is törekszik. Igazi magánakvaló, csendes ember, aki társaságban nem érzi jól magát, viszont ha békén hagyják, nagyon precízen és alaposan dolgozik.
Szeret a feladatok apróbb részleteivel bíbelődni, de a karrier csak átlagos mértékben érdekli. Lehet, hogy a precízség iránti igényét a munkahelyén kívül hasznosítja. A karriervágya és a magánélete egyensúlyban van, és képes arra, hogy időnként kedves és támogató legyen másokkal, noha ez sohasem jelent tolakodást. Nem nagyon szereti a társaságot, csoportban nagyon visszahúzódó, de igyekszik a saját és mások érdekeit egyensúlyban tartani.
Nyugodt, laza, befelé forduló ember, aki keveset aggódik vagy szorong, és nincs szüksége nagy társaságra. Laza és nyugodt, általában jól tűri a feszültséget, és mások problémáival nagyjából annyira törődik, mint azt általában az emberek szokták. Bár nagyon ügyel arra, hogy az apró részletek is rendben legyenek, egyáltalán nem szorong, és nagyon komoly dolognak kell lennie annak, ami felidegesíti őt.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat