Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
In Memorian

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
In Memorian

Egy hír a sokból:

"Kamionnal ütközött egy motorvonat pénteken Vásárosnamény-külső és Nyírmada között, a nyíregyházi vasútvonalon. A kalauz meghalt a balesetben.
A teherautó egy mellékúton hajtott a fényjelző és sorompó nélküli kereszteződésben a sínekre, s ott nekiment az egy motorkocsiból álló InterPicinek.
A Mávinform tájékoztatása szerint a balesetben a vonat egy tengellyel kisiklott, a kamion pedig kettészakadt. A balesetben a vezető jegyvizsgáló életét vesztette. A vonaton utasok nem sérültek meg."

Ennyi.

Másnak ez csak egy hír a többi közül. Elolvassa, átsiklik felette. Számomra kicsit több.
A hölgynek - gondolom - ez a napja is úgy kezdődött, mint a többi. A feljelentkezési időre megjelent a munkahelyén, megkapta a szolgálati lapját, és a többi szükséges nyomtatványt, felvette a jegykiadó gépét, és elment dolgozni. Elindultak, mentek, gondolom semmi említésre méltó nem történt az úton. Aztán a semmiből felbukkant a kamion. Két másodperc, és volt... nincs.
Ennyi egy ember élete.

És akkor néhányan már megkérdezték, hogy miért van nekem végrendeletem ennyi idősen, és miért hordok a táskámban egy kis jegyzetet, néhány emberke nevével, akiket adott esetben szeretném, ha értesítenének...


Hát ezért. Sosem tudhatom reggelente, amikor elindulok itthonról, hogy este vissza is jövök-e még.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat