Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Látogatás update

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Látogatás update

Nos, gondolkoztam ezen a kirándulás dolgon, és arra jutottam, hogy minek rohanni, meg csinálni magamnak a problémákat az utazással kapcsolatban, amikor sokkal egyszerűbben is meg lehet ezt oldani...
Hiszen ha már millióim vannak, akkor miért ne engedhetném meg magamnak, hogy rendesen szállást foglaljak abban a városban, és ott töltsek egy vagy két éjszakát, mint egy normális utazó?

Sőt, még ezt is továbbgondolva a túrabringámat is elviszem magammal, egyrészt a könnyebb és gyorsabb helybéli közlekedés miatt, másrészt meg ha már elmegyek egy ilyen kikapcsolódós hétvégére az ország másik végébe, akkor az lehet tényleg kikapcsolódós is, hiszen megtehetem.

Szóval annyiban módosítom a tervet, hogy nem előző este indulok el, hogy még délelőtt odaérjek, hanem szépen kényelmesen szombaton reggel, hiszen ráérek odaérni, ha ott is alszom... Vasárnap meg hazajövök. Vagy ha tényleg jól érzem magam, akkor majd csak hétfőn. Megtehetem, nem kell elszámolnom senkinek az időmmel.

Szállásügyben már most leemailoztam a lényeget, lesz szabad szoba, ráadásul pont abban a panzióban, ahol anno az utolsó érdemi találkozásunkat töltöttük, és ahol elmondásod szerint megbántad, hogy utoljára nem szeretkeztél velem...

Érdekesség még, hogy az akkor ott kapott ajándék pezsgő ma is megvan még, bontatlanul.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat