Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Évvége

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Évvége

Hátööö...

Azon kívül, hogy végigépítkeztem az évet, és a következőt is végig fogom, olyan nagyon sok minden nem történt.
Persze készítettem pár szuper fotót is az évben, megint megismertem pár új ember, és elvesztettem pár másikat, de ez minden évben így van, tehát ez nem újdonság.

Végleg elvesztettem azt, aki egykor a legfontosabb volt - de hát így járt. Nem kötelező velem barátkozni, sosem volt az. Amivé lett, az már amúgy sem kellene nekem. És igen, újra bebizonyosodott, hogy egy ember igenis képes teljesen kifordulni önmagából, szembemenni a saját gondolataival, érzéseivel, mondataival.
De hogy ez mellett az ilyen "emberek" hogyan tudnak együtt élni a saját lényükkel, az még mindig rejtély nekem...

A hobbimban látványosan fejlődtem, szokták mondani, hogy ha visszanézed a 2-3 évvel ezelőtti dolgaidat, és nem csóválod a fejed, akkor nem fejlődtél semmit - hát én bizony csóválom néha. :)

Persze ezzel kapcsolatban is voltak jó és nem jó élmények, a nem jók természetesen ismételten az emberek megbízhatatlansága okán... de már teljesen megszoktam, hogy egyeseknek teljesen természetes, hogy segget csinálnak a szájukból. Ők tudják...

Amúgy tényleg semmi különös sincs, minden halad a megszokott medrében. Tervek, célok vannak, és meg is lesznek valósítva, a többi meg kit érdekel!? :)


Majd ha eszembe jut, írogatok ide is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat