Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
2013-05-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
2013-05-06

Szóval találkozás.

Meséltem egy bizonyos lányról, akivel összejöttem, és akinek a szülei egészen másképp állnak a kérdéshez, mint ami várható volna... (hogy érthető legyek: a korkülönbség 20+ év...)
Nos, ezt bizonyítandó, a lány anyukája, miután előtte is nyilvánvalóvá vált, hogy nem egy futó fellángolásról van szó, meg nem csak kézfogásról, eljött hozzám, személyesen, hogy beszéljük erről az egészről.
Szemtől szemben, nyíltan, normális emberekhez méltóan.
Kérdezett, én válaszoltam. Én kérdeztem, ő válaszolt. Ő elmondott dolgokat a családjukról, én elmondtam dolgokat az életemről. Sztoriztunk, meséltünk, közben egyeztettük a dolgainkat a lányról is. Ő elmondta, szerinte milyen, és elmondtam, szerintem milyen, ő is mondott újdonságokat, és én is rávilágítottam pár dologra, amiről valószínűleg nem tudott.
Kb. 2 órát beszélgettünk, de egyszer sem került szóba a rendőrség, a fenyegetés, az eltiltás, vagy a kinyírás, ellenben többször említettük a bizalom, őszinteség, szeretet, hozzáállás, megértés szavakat....

Az egészben pedig az volt a legfontosabb, hogy most már az apja is rábólintott az egészre, tehát innentől teljesen szabad a pálya, már nem engedély, hanem bejelentés alapján jön hozzám, alszik itt, és csinálunk programokat....

Szóval lehet így is.
Igazam volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat