Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Kirándulás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Kirándulás

Szóval ott voltam. Akkor, amikor ott kellett lennem. Hogy miért? Miért ne? Kedvelem azt a helyet, és nem csak egy ok miatt.
Ott változott meg minden.
Az életem addig olyan volt, mint a hullámvasút. Voltak jobb és rosszabb időszakok, de soha nem állt mögöttem semmi és senki tartósan.
Amikor 2001-ben először jártam ott életemben, már akkor éreztem, hogy ez valami más lesz. Mostantól majd lesz mögöttem valami, amire lehet építeni... a szó valódi, és átvitt értelmében egyaránt. Mert abban a városban alapoztam meg azt, hogy azóta is ott dolgozom, ahol. És ez nagy szó. Talán ezért is különleges számomra az a város.
Persze másért is, ezt se felejtsük el.
Ott találtam meg azt a valakit is, aki az életem egy más szegmensének adott értelmet. Akkor. És az akkor jó is volt. Az, hogy ez azóta már nincs így, nem rajtam múlt.
Az ő döntése.

Hogy milyen volt ott lenni? Érdekes. Pont a fent említett két ok miatt.
Sétálgattam, nézelődtem. Készítettem pár klassz fotót. Körbejártam helyeket, amikhez emlék fűzött. Meg-megálltam itt-ott. Gondolkodtam. Éreztem. Emlékeztem.
Jó idő volt, meleg. Mint azokban a napokban is.
Néha belenyilalt a mellkasomba az a bizonyos fura, szorító érzés, amit nem lehet leírni... de alapvetően nem volt szomorú nap. Jó volt ott lenni, látni dolgokat, még ha ezek csak nekem jelentenek is valamit.
Aztán hazajöttem.
Kikapcsolódtam egy kicsit, elszakadtam az itthoni mindennapoktól. Már ezért megérte.
Hogy az igazi célját nem érte el? Sebaj. A magamban könyvelésbe a még nem elég érett bejegyzés került be. Lehet, hogy lesz még jó pár ilyen.

Örökké nem eshet.

Két év múlva újra megyek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat