Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Igen, én

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Igen, én

Feltételezem, hogy nem kellett hozzá túl nagy logikai képesség, hogy rájöjj, honnan is érkezett az a doboz. Bár Bp-en lett feladva, (ugye ez nekem nem különösebb probléma) az elkövető én voltam, igen.
Hogy miért?
Nincs oka.
Kb. két éve töltöttem le azokat a filmeket, akkor talán még azzal a naív elképzeléssel, hogy egy napon majd együtt nézzük meg őket. Mert ugye volt ilyesmiről szó, (és még mennyi mindenről...) külön listám is van, és - míly meglepő - az azon szereplő tételeket a mai napig sem láttam...
Létezik olyan, hogy valaki tartja a szavát.
Tudom, hihetetlen dolog ez, de azért próbáld meg feldolgozni.
A fent említett filmeket sem láttam, egyszerűen csak rendet raktam a gépemen egy formázás után, és akkor jutott eszembe, hogy ezek minek is foglalják nálam a helyet, nálad biztosan jobb helyen lesznek, hiszen ismerlek, és - talán - még értékeled is a gesztust.
Más különösebb célom nem volt vele. Nem ezáltal szeretnék újra kapcsolatba kerülni veled, még ha ez esetleg eszedbe is jutott. Tedd el őket, nézd meg, és könyveld el magadban, hogy ajándékot lehet kapni csak úgy is, minden különösebb hátsó szándék nélkül, önzetlenül, szeretetből. Még ha ez ma már nem is létező fogalom sokaknak.

Ennyi.
Vigyázz magadra.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat