Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Találkozás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Találkozás

Tegnap találkoztunk, lévén, hogy a nagybátyja segíteni fog nekem a fotós oldalam fejlesztésében, és ha már hozzájuk elmentem, akkor a lány anyukája rákérdezett, hogy hozzájuk nem megyek-e be visszafelé...?
Bementem.
Beszélgettünk erről arról, főleg az anyukával, majd aztán a lánnyal is. Meghívtak ebédre is, náluk ebédeltem.

Megint vegyes érzések vannak bennem. Egyrészt nagyon jó beszélgetés volt, mert végre láttam rajta, hogy ő is szeretné rendbe hozni a kapcsolatunkat, és kedves, normális is volt velem végig.... másrészt iszonyúan hiányzik, mint lány. A végén átöleltük egymást, és az annyira de annyira jó volt... De persze csepp a tengerben ahhoz, amennyire szeretném őt.

Nehéz lesz. Nagyon nehéz. Látom rajta, hogy boldog, és nem szeretnék ebbe beleavatkozni - ugyanakkor én meg szenvedek, mert nem az enyém egy kicsit sem. És nem arról van szó, hogy szerelmes lennék, mert nem. Egyszerűen hiányzik, mint ember.
Bár talán most már többet fogunk beszélni, és találkozni is.

Attól is félek, hogy a kapcsolata a sráccal csúfos véget fog érni, és akkor nagyon össze fog törni... de ezt is meg kell élnie. Bár most még nagyon jónak néz ki minden, és lehet, hogy én tévedek, és nagyon sokáig együtt lesznek.
Mindkét esettől félek. Én, akinek elvileg semmi köze az egészhez.

Mégis féltem. Akkor ez mi is a részemről?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat