Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
Nyárvég

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
Nyárvég

Nos, vége a nyárnak. Jönnek a szürke hétköznapok, az iskola, a munkahelyen is a több feladat... Elmúlt a nyár...

Hogy milyen volt?
A születésnapomig egészen jó. Sőt, akkor azt gondoltam, hogy az egész nyár egy csodálatos időszak lesz, békében, szeretetben, közös kalandokkal, élményekkel, nevetésekkel.
Sőt, egészen az ő születésnapjáig is ezt hittem...
A felismerés, hogy ez nem így lesz, csak utána jött.

Onnantól a nyár agyalással, gondolkodással, nem értéssel, és depresszióval telt... Mindezt azért, mert vannak dolgok, amit én nem tudok megadni. Sok-sok mindent meg tudok, rengeteg mindent, de van, amit nem. És az a kevés győzni tud a sok felett. Ez van.

Voltam azért pár helyen, voltak programok, eljutottam a tengerhez, de mégis, az egészet beárnyékolta az a tény, hogy egy dolgon járt folyamatosan az agyam. Nem igazán tudtam kikapcsolódni, lazítani. Nem volt igazán jó nyár...

Hogy mi jön ezután, azt most még nem tudom megmondani. Vannak tervek, tennivalók, megvan a saját életem is, ráadásul úgy néz ki, hogy megvan a következő lány is, akivel együtt leszek, és akit tanítgatni fogok, így bizakodva is nézhetnék az év hátralévő része elé.
De tudom magamról, hogy attól még változatlanul sokat fogok gondolkodni az elmúlt eseményeken, és azon, hogy hogyan tovább. A kapcsolat megmaradt, nem vesztettük el egymást, és ez jó jel... Ő pedig még sokat fog komolyodni.

Viszlát nyár...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat