Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
4 év

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
4 év

Bizony, 4 teljes év telt el, 2007 május 5-e óta. Azon a napon sok minden megváltozott az életemben - bár akkor ennek még nem voltam tudatában. Akkor az csak egy kellemes nap volt - egy nap, amelyen az addigi, éveken, évtizedeken át tartó remény konkrétumokká változott.
Ma már úgy nézek vissza arra a napra, és az azon a napon készült fotókra, mint életem fordulópontjára. Soha nem felejtem el az a közvetlenséget, érdeklődést, és nyíltságot, amit akkor tapasztaltam. Új volt - de reméltem, hogy nem csak arra az egy napra szól.
Az volt az a nap, amikor "szembejött velem maga a tökély, és a szerelem ott lett bennem igazán mély..."
Ma már miért nem gondolom ezt így? Vagy így gondolom?
Nem tudnám megmondani.
Fura erre így visszaemélkezni. Már csak azért is, mert bennem azóta sem változott meg semmi.
Azt, hogy a másik fél hogyan gondol vissza arra a napra, és mit idéznek fel benne akár az érzések, akár a képek, talán sosem tudom meg. Sajnos ma már nem mondható el az, ami akkor, hogy egyikünk számára sem létezett fontosabb, mint az egymással való kommunikáció, a gondolatok megosztása, és a puszta öröm, hogy létezik a másik... Hiányzik ez.
A dolgok megváltoznak.
De mégis vannak olyanok, amik nem fognak.
Pedig hosszú ideje mást sem történik, mint az a folyamat, ami ahhoz kell, hogy egy emberben a legkomolyabb és legmagasztosabb érzéseket is sikeresen letörje valaki.

Talán ráébred majd egyszer erre.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat