Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2007-06-15(Évzáró napján...)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2007-06-15(Évzáró napján...)

Ma van évzáró, és reggel 7.00-van (koránkelő vok) élvezném a nyarat de tegnap este azt hittem h megőrültem.Fájt valami belülről de naon.Ez nem vicc.Hiányzott és fájt.Ma meg csak irogatok.de reggel van ezé:"And a sun,will set for you!In the shadow of the day!Will the preys the world and grey!And a sun, will set for you!'Ez reggelre jó volt de várom a vanit, és főleg a Love-om me suliban csak 1 trükköt alkalmazok h beszéljek(nem durva de csak azért h ne kapjak ma is sokkot).regelre is rappelek egyet:
Reggel az ágyból kikelve a csajod képét nézve néha elfog a fájdalom,néha elfogy az izgalom.Felkelsz és csak nézel de semmit sem akarsz ami érdekel.Csak gondolkodsz hogy mi volt de csak a kezed nem holt a tegnaptól.Érzed a gondot de csak a horgot nézed,mégis néha esz az enyészet.Érzed a reggel xar és te benned kavar.
A szerelemről ennyit:"egyik pillanatban a fülembe súgod hogy szeretsz én a másikban hogy kellessz(fankadelli)

Dél van.Várom a délutánt.Tudom mi lesz az évzáróm és annyira zavar...Nah de ebédre még vmilyen számot kitalálok me uncsizok és nincs kivel dumáljal:( Kár kár.Para.Nincs ara.

Itt a délután, fúj a szél(nemtom mi lesz az évzárón így) de azé 1 zenét megpróbizok elénekelni:
Ha fúj az szél akko semmit se remélj me a szél a reményt is elviszi.Nem kell tőle félni,elég csak túlélni.
Nem fog bántani,magával fog rántati.Leránt a hűvös végtelenbe, a lelked legmélyébe,ahol a feledett szerelmeket és elhagyott reményeket hozza fel,és rakja el mert a te döntésed:megteszed vagy nemteszed.
Az élet nem kényszerít csak felsegít ha nagyon kell de elhagy ha nem kell.Lelkedet hozza,ugyanúgy hajítja vissza.a szél csak egy reményhozó,ami sokszor károkozó.Nem kell bedőlni,meg kell nézni.Élvezd a jót de ne a végtelenségig.Ne hagy el magad ha a sok jó otthagy.Sosem leszel boldog, ha a jót csak eldobod.
A szerelem érték,nem csak ajándék.Élvezd de a szerelmet ne használd ki mert a az élet kaszál akkor el téged.A szerelem nem terem,azért harcolni kell.
Ha kihasználod,elhasználod és elbaszod.
Dendie A szél a remény.
it az évzáró ésd love-om kamuzott!:@ 2 dalom van még majd megírom őket. minnyá... tess az egyik:
Miko a lelked kiöntöd és a szíved be eldöntöd h cerelmes vagy, de az össetör a végén.Csak egy szó jön ki a torkodom:RIBANC!
Elfog a gyűlölet és elkap az élvezet h jól beverd a képét,me átvert és kamuzott és elbaszott a végén.
Ez a ribi lelke mely a sorsod bevégezte és kivégezte de te csak állsz és elfogy a káromkodás ez sajna nem ámítás csak 1 árva látomás.Most kérlek érts meg h megölnélek kérlek nenj az utca végére és fuss,ha szólok h kuss,me torkomból a kést kikapva rád jól lecsapva öllek meg te kurva!
Halott agy de csak a lelked vérez el az arcod mosolyog me végre megkadod!Megöltelek pedig csak ceretelek!Te basztad el a életed h elhittetted velem a cerelmedet!Nem kell nekem a véred me most jön a mostani szerelmeg.Kés lesz a nyakába,golyó a karjába.Nem vok kihasználható ezért most megkapod.Megbaszlak engem nem érdekel h ceretsz vagy utállsz és megöllek.
"Mondhatnám ahogy én gondolom:Egyedül én bítzam benned ezen a földön és ezé rúgtál belém a földön"
A másik:
Mikor a himnusz szól az udvaron én csak a templom tornyát nézem,bezsa vou-fuvallatád tarkómon érzem.Csak a gondolat más és tudod ez nem látomás.
Érzed a lényeget az év megmaradt emlékeid felidézed.
A világ nem érdekel csak a villám menj nem énekel lelkedben csak csapkodj lelked és csak a rosszra emlékszel,de jön a nap és süttével a jóra emlékszel.Fáj a jó, és nevettet a rossz.Van ami fáj van ami kár de néha jó az ami nem eladó.Agyad most csak egy memória mely csak a jót idézi fel és a rosszat törli el,de az visszajön,mint a tél.
Persze me baszottul összetörtem ezé itt van még 1:
Ez itt nem a menny de nem is a pokol,ez a hely ahol a sok sok szemét téged okol.Nem lesz túl jó de nem is xar,ez az a dolog ami téged felkavar.Szánod és bánod és várom a halálod de a fiatalság arányait lassan kiszámolgatod.Vannak kegyetlenek és vannak elég durvák,ha ez így halad feléd jöhetnek ám a kurvák!
vigyázz,me az élet nem haboz csak napoz, és várdja hogy olyat mondj rá ami kártokoz.a lelkedet kitépi és jól eviszi,a szép csaj alakjában tervezi.Velem is akarta de sikerült is neki de nem tudta:Dendiet nem lehet basztatni.Erős a lelkem és ezt túlélem most az egész nyárom páromast keresem.Nelegy ronda és ne legyewn rút,de legyen olyan,mint az autóút.Egyenes és nem téved,változik,de nem távozik.Ne használjon ki de ne is élvezzen a végletekig me má váértam a smárt,de eljött a namvárt xar dolog,ez a picsa is sajnos itthagyott, és a szemétnél kicsúfolva elhagyott.Arra számított h kibaszhat velem de dendie erős,és kibírja nélküle.Dendie lelke nem kemény de nem puha csak néha naon sima.
A volt cerelmem(má csak ez lesz a neve) pont jól baszott ki velem me nem szólhatok új áldozatának,és másik csajt se kereshetek.MINT MIKO A SIVATAG KÖZEPÉN OTTVAGYNAK PÉNZ NÉLKÜL!Nincs semmi reményed:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat