Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-12-21 Generator

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-12-21 Generator

Sokban különbözött az idei utolsó szünet előtti nap mint a tavalyi. A világvége hangulat belepte az egészet.

Elveszve

Felültem a buszra, még mindig abban a sokkhatásban hogy a busz megtalált. Lehet hogy nem keresett, lehet hogy észre sevette hogy én ott vagyok, más is lehetett am egállóban, én csak felsunnyogtam. Ugyanis el voltam veszve. Az iylesmi nem úgy történik mnit amikor az ember magára önti a kávét, hogy egy század másodpercig egyszerre foltos és tiszta a ruhája, hanem ebbe szép lassan átsodródik anélkül hogy észrevenné. Úgy történt, hogy vége volt a munkának, éppen össze akartam szedni a homimat, de egyszercsak megakadtam. Ugyanis nem egészen tudtam hirtelen hogy is kezdjek hozzá, holott bevett rutinom volt hozzá. Hogy bemelegedjen a tudatom ,gondoltam valam iegyszerűbbet teszek fel, hogy hova készülök éppen.De erre se tudtam a választ. Na valami még egyszerűbbet, m iaz amit igazán szeretnék ebben a percben? Megint semmi. Valahogy kijutottam a munkahelyemről, és feltettem magamnak a kérdést, merre is tartok most. De valahogy erre se akadt már válaszom. Ekkor legutolsó reményemmel az utolsó kérédshez jtuottam: Egyáltalán hol vagyok? ÉS amikor erre se volt váalszom, megállapítottam hogy elvesztem. Ahogy buszon ültem, leült mellém az ismerősöm. Beszélgetni kezdtünk ,de én nem voltam az a tetézős típus, egyből közöltem vele hogy én most el vagyok veszve. Mire ő kreatív meggondolatlanságában a következőt mondta megmarkolva a karom:
-Megtaláltalak.
Ígyhát már ő is el volt veszve. Szivesen beszélgettem volna tovább vele, viszont látszólag ő jobban értette hogyan is kell megfelelően elveszni, és nme is beszélt hozzám többet. ÉN edig szimpla logiaki kérdéseket kezdtem feltenni magamnak. Ugyanis ha én msot el vagyok veszve, akkor az a logikus hogy senki se tudja hol vagyok. Viszont ha valaki lát a busz ablakában, azt fogja mnodani, hogy én most a buszon vagyok. Így hát, a vonzás törvénéynek megfelelően most ár a busz is el volt veszve. eGy pillanatig pánikoltam az ezzel járó esetleges forgalmi balesetekre gondolva, de aztán mégis megnyugodtam, elvégre ha ütköznénk valakivel, akkor az a valaki is elveszne, ez pedig a szokásosnál is nagyobb óvatosságra intette a vezetőket.megérkeztem a megállómhoz, leszálltam a buszról, és már csak rutinból is eldöntöttem hogy ezek szerint már a környék is elveszett. Nyugalomban mentem hazafelé, az elveszett meberek ugyanis nem beszédesek, lehet hogy eddig se beszélgettek velem, de ha nem vesztek volna el, biztos beszélgetnének most velem. Bementem az elveszett házamba, és leültem az asztalhoz. Sokáig gondolkodtam, vajon mit knée kezdenem magammal, elvégre ez így nem állapot, előbb vagy utóbb csak rámtalál majd valaki. Ekkor támadt egy remek ötletem. azonnal tárcsázni kezdtem az országházat. Egy kellemetlen beszélgetés után, melyben ki kellett fejtenem a titkárnőnek, hogy mivel felvette a telefont, már ő is el van veszve,
kapcsolta nekem az minsizterelnököt.Tudtam hogy nem volt sok időm, bármikr beronthat valaki hogy megállítson ördögi tervemben, így csak a következőt mnodtam:
-Ön mától elveszett.
A hatás nem maradt el, a miniszterelnök tudta mivel jár elveszni, többet nem hozott több törvényt és nyilatkozni se nyilatkozott, sátrat vert az udvaromban és almacsutkákkal dobál ha kimegyek az újságért.
azóta boldogan élem elveszett életem.
2012.10.12.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat