Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-03-26Footprints OnMyCeiling

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-03-26Footprints OnMyCeiling

Hah még pont kijött.

Mindig féltem attó lahogy 2 világ öszeolvad.... az egész ágostonos dolgo ennek a tökéletes visszhangja, ahogy azegészet azért kaptam mert lefeküdtem a fannival és ez az egész olyan... már nem tudom megálni hogy ne bántsam az ágostont, csapkodom és mniden felé irányuló gondolatomban ártok neki....de egyszerűen.... ölelget is másokat és mosott....ha azenyém lenne én még az egyesek mellett is boldog lennék...csak...boldog... emese drága elkísért diákit csináltatni, olyan fotót csináltam hogy hej... aztán mentünk pingpongozni, eccercsak megjelent a fülöp is.... aztán ki buszmegbe, már előre vettem buszjegyet, és emesének annyira jött az érzés hogy ne legyek előre huncut ha átjön sőt át se jön, és hirtelen elbizonytalanodtam...egész nap egy fátyolt vontam magam fölé...
Az Ágoston pont azzal csinálja jól hogy nem gondol ebbe túl sok mindenséget és ez az amit én nem tudnék megtenni... de akkor is felbasz néha... az egyetlen jó hogy talán nem tudja hogy is esik ez.... nem köszöntem el tőle mert éreztem hogy most helyben jobb ha kihúzok, és ott volt az eszti....és megint a 2 ilág, emese és eszti...és meg akart ölelni én meg nem tudtam egyszerűen mitcsináljak... valami minimális kis ölelést tudtam kierőszakolni magambó la bordáit nyomiodva, ahogy kicsit kinyomta belőlem a szuszt....neki annyira nem jelent semmi nekem pedig annyira sokat.


Meg novellát is írtam:

Selymes Szorítás:
Ahonnan én jöttem, megszokott volt hogy ha fájdalom éri az embert, akkor picit hóbortosabb lesz, mai nyelven megőrül. Nem voltam sose támogatója ennek a szokásnak, nem is akartam sose megőrülni ilyesmi miatt.
Mégis, mint idővel mnidenki, előbb utóbb én is megőrültem amikor valami körbejárta a földet, hogy egyenes irányból találja el nemes ülepem.Én szkeptikus embernek vallottam magam, olyan badarságokban mint a szerelem, természetesen nem hittem, így méginkább meglepett amikor mégis elkapott. Kebelbarátomként tartottam számon a hölgyeményt, és bár mindig őszinte próbáltam lenni vele, idővel mégis notorikus hazudozóvá váltam. Történt ugyanis hogy aféle afférba keveredett egy cimborámmal, én pedig ott álltam tátott szájjal.Eleinte természetes próbáltam maradni mnidkettejükkel szemben, elvégre van nekem lélekjelenlétem-gondoltam-túlélem az ilyesmit.
Eleinte nem igazán vettem észre hogy bármi is változott volna, aztán szembetalálkoztam velük. A lány, nem tudván mi is van velem, meg akart ölelni, én meg nem igazán tudtam hova tenni magam, eleinte azt hittem hogy ez csak valami átmeneti érzet, majd megszokom. Az úriemberrel már más volt a helyzet. Eleinte csak határozottabban fogtam vele kezet, majd azon kaptam magam,hogy folyamatosan ártok neki. Egy kissebb ütés itt, egy tarkónvágás ott- nem nagy dolog-gondoltam, majd kiheverem ezt is. Csakhogy nem múlt el, sőt, ha lehet még rosszabbodott minden.
Az úriembert már nem csak alkalmilag megcsapkodtam, de szellemileg is lefáraszottam, a fájdalom okozta örületem kivetült rá, sőt, gyakorlatilag mindenkire körülöttem. De ez még nem zavart. Ami igazán zavart az a hölgyemény volt, és az ő selymes sozrítása, mely kivégzésnek hatott mnidig, és próbáltma azzal magyarázni mért nem ölelem meg igazán, mert mindig volt nála valami. Most az épületben vagyok. Gyanús érzés kerülget, jobb ha nemköszönök el az úriembertől. Kinyitom az ajtót. Ott áll a lány, kezében telefon és sültkrumpli. És jön felém azzal a fájdalmas, és mégis selymes szorításával. Megadom magam, engedem ahogy a fájdalom szétárad érintése nyomán, és megnyomkodom a bordáit, ürügyet találva mért is nem ölelek sose vissza, és fejben már azon gondolkdok, holnap mit mondok vajon.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat