Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-09-19 Learn To Fly

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-09-19 Learn To Fly

Egyszerűen elbaszott boldog vagyok ma. Nehezen magyarázo meg, egyszerűen.... totál be vagyo kzsongva az egész naptól.... reggel buszon zene tájm, tegnap a dani rajtavotl buszon meg se emíltettem. Be hbsz, barbinak németcucc, beviszem terembe, pnot akkor jön amikor kilépek termükből. Gyanúsan nyugodt. Hát mit mitnem, jól be volt gyógyszerezve, egséz npa totál be votl magasodva....úgy imádom.... annyira szeretgetni való.... és átszállt rám az átható optimsita életképe.... gonossz dolog votl nem megvárni a 6. órája végét, de msot siettem haza, so ka dolgom. Holnap berény. Faházakban elszünk, gicziákkel dumáltam, mnidenki kér pipát, mnidenki kér bort, mnidenki boldog. Kibaszott jó. Egész nap emesére rá se néztem. Fogalmam sincs mi volt rajta a fehéresbarnás kabátján kívül, totál kerültem. És kurva jó napom volt. Matekdoga, pár hiba, dehát túlélem, irodalom laza, angol laza, kivetítő elbaszódott, gazkörzés is sima. ÉS minden szünetbe amikro csak lehetett mentem a barbihoz. ÉS agyon szeretgettem, ölelgettem, elvégre ma lehetett, ma be van lőve. Tök jó volt. Vártam hogy hazafelé valami elbassza ak edvem ,de ha mniden jó elsz sok sok alkohol, és msot kiirom magmaból ,félek hogy jön valami ,de oylan de oylan boldog vagyok és és.....


Totál nem néztem rád. I'm so not looking at you. Nem néztem rád, nem kerestem a tekinteted, mnitha
ott se lettél volna. Nem tudom mi elsz berénybe. Aggódnom kéne, de nem csak te vagy az osztáylba, ha
úgy döntöttél hogy ő a nagy ő akkor kilépek a képbő laztán jó együttlétet. Mégmindig jár a fjeemben
hogy miez. Mi fog meg benne, és mi votla rossz bennem ,de van egy elméletem. Annyira benend votl
hogy nme lehetsz elég jó...a faszi egy verseny mániás fura faszi, egy matyi. Egy matyi 2.0 hbsz
verzió. Nem sok ,nem kaar sok elnni, nem érzed magad kevesebbnek emllette, beéred vele. Ettől ő az
igazi. nem hibáztatlatlak ,jó logika ez. Fura, de jó logika nevertheless.Nincsenek elvárások ,nem
kell aggódni hogy nme elnnél elég jó, fura amiatt hogy én totál imdátalak úgy ahogy voltál ,nme
mnithajjobb lennék csak...nmetudo maz meber ezt veszi le a fura reakciókból....nemtudom. Annyira
elbaszott egy dolog az hogy idősebb. Ez basz fel a legjobban. Reméle mazért beszélgetünk ebben a
négy napba, ha mást nem is mert.... szeretném, akarom és remélem de... ha ő az igazi...


Amikro már azt hittem megbeszéljük. Hogy valahogy mniden más lesz.Nem jössz. Meg vagy lázasodva. Ezt
nekem hogy nem néztem rád. Lázat nked. Ne mjössz. Ennyit a titkos reményekkel. Elvégre. Aszontam
bekaphatják aaz álmo ka reményke iés te. Ez eléggé megöli mnidhármat. Szóval... nmetudom. LEgalább
msot már tudomhogy állunk. Berény, buli, ivászat. Így állunk. Nem ekll azon gonodlkdonom hol vagy.
Fogok. De nem ez lesz a lnéyeg. a lényeg az lesz hogy bulizzunk egy hatalmasat, és így is lesz. Öt
percet akartam az öledben. Ennyire vágytam. Ez votl az egyetlen reményem a hellyel kapcsoaltban. Öt
perc az öeldben, egy végig beszélgetett este. ÉS nm kapom meg. Bekaphatom, lázas vagy. De haverokkal
leszek. De akarnám hogy ottl egyél. De erre is van magyarázat. Csak tudnám mi az.

egyre. kurva. jobbb.
ez már
nemtudom
leglaább
tudom hogy a novella álom marad
szóval jobb ha msot írom meg
ebben az esetben
4 nap ivászat és haverok, here i come
reméltem hogy ott lesz
hogy legalább beszélgetünk
de
nemtudom
nem tudom mit érezzek
örüljek
depis legyek
csak
nézek
valahogy
nem lep meg
pedig tudom hogy igen
oylan mnitha fejbe basznának egy gumival bevont husánggal
tudod hogy fáj de gumiba van, akkor mi a pöcs?
Furcsa egy reagàlás...
furcsa hát
de legalább megmutatja mi is van
igyekeztem feladn ia reményt hogy brmi lenne, arról is letettem hogy egyáltalán beszélgessek vele
ezért vagyo küres
de mivel belül még ugyan úgy reménykedtem
ezért belül, a gumi bevonat alatt
a gumi bevonat alatt nyomást érzek
de csak laza, gumival tompított nyomást


nembaj
tudod mi ez?
ez berény varázsa
úgy akartam oda menni
hogy ismerem a helyet
tudom a tervem
ez nem a berény varázsberénybe mnidig úgy mentem
nem tudtam mi vár rám
külön házakba leszünk ,amikbe sose voltam
teljesen más lesz
és tervem sincs
ez a berény efektus

Annyira biztos voltam benne hogy ott lesz. Hogy ez az egész jó elsz. Hogy beszélgetünk. De ő nem jön. Én viszont jövök, berény. Én ott leszek. ÉN ottl eszek és biztos van erre egy magyarázat. De ha más nem, legalább a novella megvan. a novella amit élményre akartam írni. Mindig amire a legkevésbé számítok. Mnidenre számítottam, de arra nme hogy nem jössz. Fuck. ez erős, de mit van mit tenni. novella az van.

Öt perc a nő ölében:

Már régóta beszélgettünk, én, a szerelmes idióta, és ő, a lány aki már mással volt. Most valahogy mégis kettesben voltunk. Sok mnident remélhette mvolna. Hogy titkon még mnidig szeret, hogy egy óvatlan pillanatban ő csókol meg, vagy hogy talán előhoz belőle ez a beszélgetés valami elfolytott érzést, és belátja hogy velem akar lenni. De nem így történt. Csak beszélgettünk, ő arról emnnyire nem akarja hogy szenvedjek ,én arról mennyire rossz eznekem. Nem volt értelme hazudni. Tudta jól mit érzek, és sajnos én is tudtam ő mit érez, bár nem akartam. Kevés nő tudja elfeledtetni velem a világ gondjait. Neki siekrült. Ezért is fájt annyira, amikor végül mégis mást váalsztott. Nem akarta a szemembe mnodani, de elmnodása szerint az a valaki volt az igazi. Amikor megtudtam hogy így gondolkodi karról a valakiről, feladtam minden reményt. Kerülni kezdtem. Eddig is kerültem, csak akkor ksözöntem neki, amikro egy pillanatra az a nagy ő eltűnt a képből ,és egy pillanatra úgy érezthettem, van még valami remény. Most, hogy már tudtam erre nincs lehetőség, nem is beszélgettem vele. Józan körülmények között. Ugyan akkor ez nme egy oylan helyzet, amikor az ember józan maad, ha van elhetősége inni. Több napra össze voltunk zárva, lévén egy közösségi kirándulás volt ,amibe mnidketten beletartoztunk. Nem kellett soakt innom, hogy ne bírjak a felemésztő reménnyel, így beszélgetni kezdtem vele. Érdekes volt, mert az alkalmankénti távolságból ksözönéseken kívül, amik egy laza integetésben merültek ki, nem váltottunk egy szót se 3 hónapja. Elmondta, hogy úgy érezte, sose lehet elég jó nekem. Ez persze baromság volt, és nagyon megszerettem azt aaki volt. Azt mnodta nem vállaltam fel, mert nem kötöttem a kapcsolatunk mások orrára. Ha már itt tartottunk, abban se volt biztos, tényleg együtt voltunk. Magyarázkodott. Ahogy nekem tűnt, lecserélt valaki másra, és jobbnak látta azzal nyugtatni amgát, hogy minden az én hibám. Nem lepleztem hogy vele akarok elnni, és ő se leplezte hogy már nem jelentek semmit. Nyugodt próbáltam maradni kívül ,de belül pánikoltam. bárcsak hazudna. Bárcsak az mnodaná szeret,és élhetnék ebben az édes hazugságban. De ő az igazat mnodta. Egyszerre szerettem, és gyűlöltem ezért. Már nem volt értelm bármit is mnodanom, és tudta ő ezt jól. Lágyan átkarolt, és maga felé döntött. megadóan dőltem bele az ölébe. Csak feküdtem ott, és kikapcoslta az agyam. Nem volt már mni gondolkodni. Ott voltam, ahol még álamimban se reméltem hogy lehetek, csak éppen túl későn. megkérdezte:
-Mennyi idő kell, amíg feldolgozod ezt?
-Öt perc.
Ennyi lett volna hát. Öt perc, se több, se kevesebb. Nem is kellett volna több, ésbele is haltam volna a kevesebbe. Csak sóhajtottam egyet, és azon gondolkodtam, vajon miért érzem úgy hogy lyukat éget belém valami. Ő ezalatt gyengédem a hajamba túrt, és simogatta a fejem. Ettől oylan érzésem támadt, mintha kést böktek volna belém. azt kpatam, amit szerettem volna, mégis szenvedtem, talán még jobban mint amikor nem. Olyan békés volt minden. Egy pillaantra elfelejtettem azt a rejtéyles nagy ő-t a háttérben, a tényt hogy nem szeret, a fájdalmat, és hogy már csak körülbelül három percem maradt, míg vissza nem térek a valóságba. Egy pillanatra elhittem a hauzgságot. EGy pillaantra újra együtt voltunk, és a éjszaka se tűnt ár oylan sötétnek, és a szél se volt oylan csípős. Elálmosodtam. Tudtam jól ,hogy el fogok aludni. Nem érdekelt mi elsz velem utána. azt tudtam ,hogy ez az a hely ahol lenni akarok, és ha msot elalszok, talán abból az öt percből órák lehetek. PRóáltam nem gonodlni rá, mi járhat a ő fejében. Talán akkor is arra a valaire gondolt, és csak meg akart szabadulni tőlem. Nem tudtam, és nem is érdekelt. Elaludtam. A hajnal első napsugaraival ébredtem, arccal a párás fűben. Elhagyott, és magával vitte az álami és reményem is. Felketem, és elindultam. nem tudtam merre ,nem is igazán zavart.Messze akartam kerülni tőle, és a kegyetlen valóságtól.

2012.09.19



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat