Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2015-02-02 Habits

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2015-02-02 Habits

Elütött a reggel nyolc órai busz egy gyanútlan járókelőt. Nem a világvége az ilyesmi, a buszsofőr protokoll szetint leállította a buszt, majd várta a hatóságiakat. A buszon ülök viszont kellemetlen helyzetbe kerültek. most, hogy a busz baleset okozója lett, senki se ért munkába, ám mivel önhibájukon kívüli körülmény miatt, így senki se volt felelősségre vonható.

Igen ám, de mégiscsak meghalt valaki. Bármennyire is lett kedvező számukra a végkifejlet, egy halálesetnek azért mégse lehet örülni.

Hacsak...

Minden utas fejében ugyanaz a kérdés keringett: hogyan örüljenek annak, ami valójában egy tragédia vonzata? Nemsokára jött a megvilágosodás: az egyetlen mód az, ha teljesen végigmennek a gyász folyamatán, majd ezzel végre bűntdat nélkül ünnepelhetnek. Így aztán megsiratták az ismeretlen gázoltat, elmentek a temetésére, kedves szavakat mondtak a lehetséges családi körnek, mindezt persze munka helyett, elvégre ki számolna fel késésnek egy temetést? Ezután beálltak a kereszteződéshez, és várták a következő buszbalesetet.

Hiába, az optimizmus elkerülhetetlen, ha nem akar dolgozni az ember.

(2015.02.02.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat