Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-04-20 The Ruling Class

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-04-20 The Ruling Class

Egy évvel ezelőtt szarul voltam. 420 volt, szép tavaszi idő, a SZE napok miatt hallottam a koncertek zaját. Szerda este volt, mindenki betépett, én pedig a lakásba ültem és nem volt hova, avagy kivel mennem. Egyedül döglöttem a szobámban, és hallgattam ahogy élnek az emberek.

Idén a tél volt olyan kedves hogy megjelenjen és mindenki más estéjét is elrontsa. Tegnap havazott. Persze lucskos szar volt, mégis eszembe jutott, amikor először láttam hót tavaly novemberben. Mindig örülök a hónak. Mindenki örül, főleg ha megmarad. Szép, és mindenre más fényt vet. Nem a hó hibája, hogy április van. Hirtelen mindenki utálta. Az eső persze rontott rajta, mégis...

Igazán elvont, mély és depresszív gondolataim vannak. Olyan gondolataim, amik talán minden férfiban jelen vannak, de sose kényszerülnek elég mélyre ásni ahhoz, hogy ráébredjenek. A nők gyereket akarnak, a férfiak pedig megadják ezt nekik, cserébe azért hogy megmentik őket. Nem akarok mást, mint leélni az életem egy nővel akivel jól tudom érezni magam. Nem hangzik soknak? Pedig ez a legnehezebb. Ha találkoznék egy ilyen nővel ,eszem ágába nem lenne szaporodni. Megosztani? Ő az enyém.

Persze, lehet hogy a többi férfi normális. Lehet, hogy nem csak a családi sulykolás, lehet hogy van akiben mélyen ott a vágy, a kényszer az öröklődésre. De szerintem az evolúció cselesebb ennél. Mi csak dugni akarunk, és ha te beterhesedtek az már a ti személyes procedúrátok, ha rajtunk múlna visszafele úsznának.

Gonosz, de talán igaz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat