Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2016-07-30 In Two

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2016-07-30 In Two

Egy pillanatra jót tett a tengerpart. Elmerültem benne, hosszú idő után vízbe merültem, hatalmába kerített a tisztaság, a mélység, egy kis agyatlan üresség.

Aztán ismét szomorú lettem. Itt lhetne velem, itt kellene lennie velem. Sose lesz velem ilyenkor. Sose lesz velem, amikor tényleg szükségem ennerá, amikor tényleg szeretném hogy velem legyen. Azt ihszem már-már cserbnehagyva érezhetném magam. Kibújhattam volna ezalól, de úgy éreztem, kell a levegőváltás.

Szar érzés rájönni, hogy itt is ugyanaz a depresszió ér utol, ami Szombathelyen fojtogatott, sőt, még a reménykedés is alábbhagyott.


"-Nem tudnánk csak úgy tenni, mint amikor szakítottunk, és maga a tény hogy neten beszélgettünk egy egész napot kitöltött?
-Tehetnénk, de ez egy kreatív, értelmes, és röhejsen őszinte gondolat lenn,e amikkel nme szoktál megdobni.
-Jogos."

Most eszembejut az a nap. Nem volt egyetem épp, talán tmdk volt, és épp beszélgettünk. Reggel írt, és egész estig csak beszéltünk, és boldog voltam. Hol van már az... Elvárások és harag, ez arad. Végeredménybe minden ami történik az én hibám, és minden a fejemben létezik. Az egésznek a félelem az alapja. Az, hogy később azt mnodja "akkor kihőztunk egy hónapot, most miért nem?". hogy egy hónapból aztán émgtöbb lesz, hogy gyakrabban lesz ilyen, hogy rendszeres lesz. Ezért aztán aarva-akaratlanul büntetem és nem beszélek vele, mert bele akarom vésni, hogy nel egyen ilyen. Hogy ez szar és kinyírja a apcsolatot. És nem szeretek itt lenni. Nélküle nem. Arra gondolok, amire már kilncedikben is gondoltam. Milyen jót dughatnánk mi itt, de nem, mert nincs itt. Sose lesz itt. Talán ez az utolsó nyaralás, ha rajtam múlik biztosan, és sose hozhattam magammal senkit. örökké egyedl voltam ezeken a szarokon, én és a depresszió.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat