Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-07-02 Whistle

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-07-02 Whistle

Hazaértem..rengeteg bölcsesség egy novella ötlet szebb npaokra és.... és nemistudom... sokat írtam mindenkinek hogy milyen volt szóval... svédasztal meg szauna gőőzfüdrő jókat röhögtünk söröztünk de....ahogy hazafele jöttem már szobathelyen is idegennek éreztem....egy hétvégére mentem le...de annyira üres és tervezetlen minden hogy egy idegen környék... azt mondták tenni kell a dolgokért....nem tudok többet tenni mnit lemenni a balatonraott is egy beachball parita hogy azért még talán talán találkozzak valakivel de a végére....a végére ha elmesélem jó stori és persze semmi se lehet elég jó de nem az volt a bajom hogy ott lett volna rossz...az a bajom hogy.... hogy nincs tervem nem érzem gy hogy bárhol bárki várna rám nme érzem hogy... láttam vépről a kandikáló kék kunyhót.....jó név... és mint mnidigm egint csak összesorító érzés.... a szobám se rejt reményeket.... fapfap kéne első körben.... bő 2 nap kihagyás... várok...valamire valakire fogalmam sincs, a valamire már vártam... velem mértnincs olyan hogy... hogy találkozok valakivel... talán fogok is de jelenleg annyira kész vagyok már.... letelt a 7 hónap....csak annnyira elegem van már hogy mindig nézme hogy feladlom meghalok aztán..... 3 napra rá ez meg ez és most... most sehol semmi reménytető valami bármi.... így vagyo elsetten és megpróbáltam.... naaaagy partira befele hogy jaj dejó ott voltam de ez a tipiksu húú hao tt lettünk volna 6-an de ott nem lehet 6-an lenni... 2 éve ilyenkor...ahh igen a roni a márc msotmeg.... egy láncos tövid és egy lekésett vonat... már nem tudok önfeledetten várni de nem tudom elfogadniezt... tobzódni akarok cska remánykedni és a tény hogy nem egyszerűen felemészt.... a kezdeti elmúlásra... egy telefon hívás...fogalmam sincs ki által....nem isemrt szám lehet bárki.... felvettem aztán csak néztem k ia fejembő lde úgyse hívnak újra... jó lenne ki volt női hang de általban felisemrem őket de ki hívhatott... mindegy majd az univerzum ad váalszt addigis... ágostonnal mászkálunk vagy átjön olivér átjön jóóóóóóféleee lesz ez...kis fapfa pés máris minden sokkal de sokkal jobb... talán nem sokáig de legalább most nem agyalok azon hogy minek kéne lennie... majd maikor...amikor már lesz valakim és visszanézek akkor fogok rájönni hogy... hogy erz igazából emmnyire jó volt...nem nőzhettünk be..... de ez kellett a loblinak is..... megbeszélni ezt az egészet mert.... mert most nme igazán tudta ezt az egészet hova tenni.... minden okkal történik...ha lett ovlna már nőm lehet hogy nkei nem lett volna ez és kitudja lehet hogy jól jött neki a hétévge kitudja mi lenne... nem akarok negatív lenni horvátországgal.... az se érdekelne ha csak úgy lenne mnit riminivel...legalább elnne okom visza vágyni és ez....ez már nagyon jó lenne.... csak ezt nem akarom többet..... céltalanul bolyongani úgy hogy semmi se vezet sehova.... kis részletek:

true story:D itt legalább 35, de a gőzfürdőben 50, szaunában 90+, a balatonba röhögve belesétálsz, étterem nyitott résznénél izzadtam, ettem finom pizzát, van még két sör meg bianco-brandy-curacao-gránátalma-keverék, apáék vendégelnek sörikével minket de holnap már megyünk haza, hiányzik az ágyacskám.

el se tudod képzelni mennyire a balaton olyan mint hugymeleg sör. Odamész hogy huuuuu micsoda jo hát sör, kibontod mert akk már nincs visszaút és rájössz hogy bármi is ez nem neked találták ki.(nem jo hasonlat én szeretem a sört melegen is bár hugymelegen...)

hát aszontad hogy ha esik ha szakad legyen egy jo estéd... Volt osztálytársammal jöttünk le a hotelbe van szauna gőzfürdő, egész nap áztunk nőket néztünk de több itt a szilikon mint a nemistudommiben amiben sok a szilikon, nem beszédesek és mindenhol mindennő palival van, de láttuk a balatont bele is ugráltunk, ott ahol bokáig ért ástunk derékig érő lyukat, sörözgettünk reggel délbe nem de este is pipát hoztam de majd most talán bepöccintjük... Holnap megyünk haza... Hiányzik már Szombathely meg az ágyikóm... Voltunk beach ball partin de telis tele volt sünökkel haverom 15 be se akarták engedni... Dübörgött a zene dobáltuk a strandlabdákat láttunk olyan fürdőruhát hogy ott helyben a padlóra lőttem voona de le is léptünk mert 1 medence volt meg herinparti

nem volt rosssz hétvége de addig nme fogom értékelni amíg nme leszek boldog...mégegy novella pont megvol 4 percceléjfél előtt...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat