Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2007-07-10(Jöjjön elő kérem!)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2007-07-10(Jöjjön elő kérem!)

Tegnap 1 kicsit berágtam(ha láttátok volnaXD)azé írtam ilyeneket.Csak kérem jöjjön föl.Titkosírás(profik rájöhetnek belőle vmire):emgoprálomemgőgyinzhorsszzluesztitiamszet.
Van értelme.nem 1 bizonyos Esztiről van szó anak aki ezt a szót veszi ki blőle.Más.Ha ismersz és rájössz mi van benne írd meg:D De az nehéz lesz.Csak jöjjönfel az a lényeg.azért jöjjön fel ami a titkosírásban van(nem az h ceretem aki egyből eztet gondolja az amúgy se jön ki blőle).

Ja és nem azé h a múltat borogassam,de ha Ági,azé zúgtál vna bele a wigybe mert a naplómból és az ostályban terlyedő hírekből arra következtettél h a wigy ceret.Ez sajnaos 1 HAZUGSÁG!Ha ez volt akkor részvétem.Ha nem akko azt mondanám h ok.De utánajártam kicsit.Addig nyomoztam a múltban h rájöttem h mások a szándékai.Ha azt is ÁLLÍTANÁ h ceret az csak azé lenne h közelebb kerüljön a Love-ához.Etz van és ez télleg igaz.Minden hírforrásból amit a nyáron tudtam megnéztem és ez az igazság.
De a lényeg h nem ceret a Wigy.A barátod is csak azé akart lenni h közelebb kerüljön hozzá.Kérlek ha tudod olvasd el ezt,mert nem akarom h összetörj.
és félő h tuggya a Love-reakciót(én így hívom de h mi az azt nem mondom el mert titok).



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat