Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2016-07-01 Leteszem, lerakom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2016-07-01 Leteszem, lerakom

Az előbb még úgy elkapott egy alkotói hullám.

Egyedül vagyok. Nincsenek barátaim ebbe a szép, lehetőségekkel teli városba. Nem érzem jól magam itt, mert magányos vagyok. Nem érzem jól magam Szombathelyen, mert a gépem sincs ott, plusz sok a nyüzsgés. Végeredményben se itt se ott, ahogy azt már annyiszor éreztem. Ma mesicsnek kellett volna feljönnie. Akkor jobb lett volna. Ehelyett magam vagyok, végtelenül egymagam.

Július van, és már utálom a nyarat. Az egész kapcsolat dologról nem is nagyon akarok írni, de persze annak se tesz jót a nyár. Kurvára nem tesz jót a nyár. Múlt héten még emberien meg lehetett oldani, aztán most faszán felborul az egész. Hát olyan nehéz itt lenni?

Folyton Pécsre gondolok. Arra, milyen gondtalan isvoltam ott, pedig amikor csütörtök reggel felkeltem, csak arra tudtam gondolni hogy legyek már asszonnyal másnap. Továbbá wc-re se mentem szóval kellőképp szenvedtem, de még így is... Kellemes és szükséges változás volt. Volt valami fura érzés abban, hogy hirtelen minden bajom hátrahagytam...


De egyáltalán mi az én bajom? Én akartam itt Győrbe melózni, mert ha nem itt melózok, nincs okom itt lenni. Ebből fakad minden problémám azt hiszem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat