Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2016-04-20 Looking Up

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2016-04-20 Looking Up

Valakik épp az egyetem legnagyobb bulisorozatát élik

Valakik vagy jól betéptek, mondván hogy 4:20

Valakik ma szokás szerint ittak egyet, mert hát szerda van

Én egész nap itt döglöttem, és azon gondolkodtam, más emberek mit csinálnak ma

Valami baj lehet velem, már régóta érzem. Egy barátom volt, és amint elment, magam maradtam. Más emberekkel ilyen nem fordul elő. Részben mert a barátjuk nem megy el. De részben azért is, mert nem egy barátjuk van. Nekem sem egy barátom van, de minden barátom Szombathelyen maradt.

Ő jobban csinálta. Annyi ideje volt itt, mint én, és a semmiből egy remek társaság tagja lett, akikkel bármikor mehetett inni. Az én társaságom... Nem, ezúttal nem az én társaságomról van szó. Szombathelyen az én társaságom volt, mert ha én nem mondtam hogy művelünk valamit, nem történt semmi. Mindig azt mondtam, hogy jó lenne, ha más is intézkedve. Épp ezért ez most nem az én társaságom. Ez most más társasága amibe én is benne vagyok, és ha a fő ember azt mondja tanul, a többiek nem aktivizálódnak.

Néha úgy érzem, meg tudom szokni a magányt. Elfogadom, hagyom hogy beigya a bőröm, és részese legyek.

Néha úgy érzem, minden a feje tetejére fog állni. A kapcsolatom döglődik mert megbántott és csalódtam benne, és hirtelen nem ragaszkodok hozzá. Szörnyű gondolataim vannak az egyedüllétről és az ürességről. Hétfő óta minden nap egyre többet gondolok a szakváltásra. Egyre többször érzem úgy, hogy ez nekem sok, és csak azért nem adtam fel eddig, mert nem láttam alternatívát.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat