Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2007-09-20Most szívok v nem?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2007-09-20Most szívok v nem?

Nos,ma vesztettem lkehet 1 barátot.Pöcs Wigy...
Belém kötött.Me h mindenki tuggya h cereti az Andit.
Pedig nemis.De én ezt pont lexarnám.De nem tudom,mert az Ági felel érte,h ne tuggya meg.Vagyis,mellette van.És lehet h a Kokóba van belrzúgva az Andi...Amiért imádkozok h ne.Nem azért em h annyira bele lennék zúgva.De az a fasz Wigy akko rámenne az Ágira...Most is azzal fenyegetőzött.
Hülye buzi gheci.Aztán átállt a sötét oldalra.nem hiszem el h Ő BELE zúgnak bele azért mert cuki...
ŐRÜLET!Én is vok olyan cép mint Ő.csak még jobb is.Én nem 1 ilyen fekete karkötővel mászkálok.
Én nem nyáladzok.És nem kapok elmebajt minden eggyes ütés után.És nem vagyok szégyenlős.Én z osztályban is lesmárolok vkit,még ha fényképeznek is.
Ő meg:Hülye vagy azzal cikiznének!
Én meg mivel büszke lennmék erre,boldogan lépkednék,miközben az lenne a legenda,h Lil Dendie már 5.-ben lesmárolta a barátnőjét az osztályteremben. Én erre büszke lennék.És én engem nem zavar h csak 11 vok.És tok a csajokról.A Wigy meg csak elpirulva beszélget.És ha aVanbi nem mutatja neki az Doc.-om másolatát,aztse tudná hogyan kell smárolni.Nekem 1 igaz barátom van.A Gery,vagy Lil G-tang.És rokonnak tekintett emberem a Lobly.és örök barát a Vargy.De a wigy csak beütköző.És amúgy is.Ő csak betolakodott a Savaria 96's Team-be.nekm má nem a spanom.Nekem csak az ági kell...De annyira nehéz.hogy már azt hittem az Andi lecc a végleges.De Ő a gyíkarcé.És csak ha alkalom adódik,akkor járok vle. Ági meg...Nos az Andi nem is mer annyira.De talán rájött h rám van utalva.és én is rá.Ha belátta nem térek ki.
De ha nem,akko bosszúból fog vle járni a wigy...És nem tud majd mit kezdeni vle!XD Szegény ági ott fog szenvedni.mert 1 pöcs lett a palija,aki nem ért a lányokhoz.Míg én boldog vok az Andival.És Ő szakít a Wigyvel,és nem talál senkit,én meg:Éjjen! A Wigy meg 1 piás hülye rocker ne.míg én boldog lennék.És megkapnám az álmom.A boldogságot ami nekem kell. lányt akiu ceret és akit ceretek.Aki ceret vlem lenni.És nem vok púp a hátán.És rajta érezhetném h ceret(mert hát ceretem ha ceretnek).Ez a vágyam.

"if I could by like that!I'm do anyting!





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat