Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-12-17 New Way Home

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-12-17 New Way Home

Íme egy bejegyzés amit(éljen a fanii-diktatúra újra eljövetele) ismét vehetek le a picsába. Éljen. ÉS legyünk boldogok. Meg a lófaszt.

Az Atombomba

Elegem volt az emberekből ,a társadalomból ,a hazugságokból és az igazságtalanságból, eldöntöttem hát hogy felrobbantom a világot. Nagyon bölcs embernek tartottam magam, nem hittem hogy a feltevésem bárhol is rossz lenne, és ha csak egy kicsi kétely is felmerült volna, csak belegondoltam volna, hogy ha a társadalomnak ahogy tudjuk vége és csak én maradok, senki se fog vitatkozni velem, és senki se gondolhatja másképp. Az első fázis a bomba megszerzése volt, ami a mai világban percek alatt megtörtént, a piacok szinte zsúfolásig voltak bombákkal, méret és halálosság szerint csoportosítva, kiválaszotttam a legnagyobbat, és írtam egy csekket valami diktátor nevében, egy 11 számjegyű összeg mellett senki se mert vitatkozni velem. A második fázis a hely kiválasztása volt, olyan hely kellett ahonnan mindenkit elér, csak engem nem, ha jó helyen vagyok. Találtam egy kialudt vulkánt, ahova egész könnyedén le lehetett juttatni pár ember segítségével. Mivel azonban pont ellelnük irányult a vulkánba helyezés, nem lett volna fair őket dolgoztatni. 4 nap megállás nélküli munkával lejuttattam a vulkán legaljára, és elhelyeztem hozzá a jó hosszú huzalt, hogy majd lenyomhassam a kart. Harmadik dolgom volt a kellő búcsúvétel azoktól, akik megérdemelték. Családom nem volt, tekintve hogy én tudtam a legjobban mi kell nekem, és nekem nem kellett senki hogy megmondja mit csináljak. a barátaim mind kioktattak, így nekik csak sejtelmesen elhintettem az elmúlás gondolatának magjait. ekkor jutott eszembe, hogy ha úgyse tett nekem semmi jót sem az emberiség, okozok egy kis pánikot. Írtam is egy beszédet, melyet el is szavalok egy több száz ország által élő adásban közvetített eseményen, valami gróf megtalálta a gatyájáról a gombot, és a begyepesedett társadalom ezt annyira élvezte, hogy minden tagjának ezen kellett merengetnie a szemét. Oda is utaztam, beleolvadtam a tömegbe, nehogy kiszúrják ördögi géniuszomat, elemeltem egy ráksalátát és a megfeleő alkalomra vártam. Ott is volt egyszercsak a gróf, a pompás kis kastélya kellős közepén, és a nagyannya éppen felvarta a gombot, és mivel grófról volt szó amoylan formalitás volt hogy nem veheti le a nadrágját, így hát ezalattt is rajta volt. Bizarr látvány volt ez, pont megfelelő az én ördögi belépőmhöz. Beléptem hát közpére, és elkiáltottam magam:
-Hölgyeim és uraim, fontos üzenetet szeretnék átadni önöknek!-kiáltottam, és vártam a drámai szünetet, de ehelyett csak azt kaptam válaszként hogy:
-Tűnj onnét seggfej, nem látjuk a gombfelvarrást!-Biztos valami vidéki tapló, na majd ha a bomba felrobban...
-Legkissebb gondod legyen a gombfelvarrás, te...
-Csönd legyen már- elrontja a felvételt maga semmirekellő!
Ez már végleg sok volt, nyúltam is a robbantó karért. Ám ekkor éles villanás tört be a hatalmas kristály ablakon keresztül, majd tisztán kirajzolódott a gombafelhő alakja. Úgy tűnik a társadalmat nem csak én akartam kiirtani, és valaki megelőzött.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat