Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2016-03-06 Ballad Of Big Nothing

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2016-03-06 Ballad Of Big Nothing

Egy hét múlva 20 éves leszek.

Nem akartam eljönni otthonról, mert hirtelen hiányozni kezdett a ház, ahol a semmi fojtogat, és basztatnak az emberek. De hirtelen társaságnak éreztem.

Egy hét forgolódás és pánik után döntöttem el, hogy végül bokán lövöm magam, és hiába lenne egy jó lehetőségem egy esetleges B terv karrierre, nemet mondok, és elismerem a vereséget önmagam felett.

Úgy érzem, nincs kivel beszélnem, nincs kinek megnyílnom, egyedülinek és elveszettnek érzem magam. A barátnőmnek nem merek megnyílni, mert félek, hogy mérges lenne a képmutatásomtól, attól hogy fogok egy lehetőséget, és eldobom, mert nem tudok túljutni a félelmeimen.

Két átlagosan jelentéktelen évközi dolgozat előtt állok. Egyiket se tudom, és az egész héten átívelő pánik miatt nem is foglalkoztam vele.

Mindig azt szoktam mondani, hogy nem számít, a végén úgyis minden rendben lesz. Most egyedülinek és elhagyatottnak érzem magam, minden sötét és kilátástalan, épp saját magam által ismerek el vereséget, a szülinapomon semmit se tudok művelni, és a megadás se jobb semmivel, mint a küzdelem.

Minden eddiginél jobban érzem:

Öregszem, és a dolgok összecsapnak felettem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat