Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-09-13 Monday Morning

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-09-13 Monday Morning

Kurva régen éreztem magam iylen elbasott legyőzöttnek. Mi a faszom az hogy minél fiatalabb annál jobb? pont te neked kel lezt mnodanod a kibaszott 12.-es pasiddal? Bazdmeg menyire fájt ez... egy kbiaszott champion nemigaz? egy kbiaszott országos superman. Mindig a kbiaszott jedi emsterek. Mnidig valami kibaszott zseniálsi elmét kel lfgoni. Van aki egy kibaszott időmestert fog, te egy kibaszott szavalóemberkét. ÉS bazzmeg. Még menny is oda a kónyához, hogy még...ááá nem is tudom mi a faszomat csinálsz te ott de ne tudd meg mennyire fáj... Mondhatnánk hogy kvittek vagyunk a bnagy lófaszt, nme voltam egy kibaszott angyal de legalább nem lóbáltam a képedbe... felírtam a padra hogy üzenj mert egy pillanatra mertem pozitív lenni. Aztán baszhatom. Aztán megint legyőzött vagyok. Fuck it. Fuck all that. Faszom a berénybe is, hiába reménykedek, kurvára értelmetlen. Elbaszod. Nem tudom mi a faszom. Mnidig az intelligens faszokat kell kifogni. Meg vagyok bántva. Elbaszod a kedvemet. Egy mosolygós fej. Nem egy kurva üzenet. Nem vbbármi. egy fej. egy semmitmnodó fej. Ennyi. De kifejez mindent. Te boldog vagy, én meg baszóggyak meg. Hát kurvra elegem van. Tudod mi basz fel igazán? Az egész kurva osztályból, 25 csajból kinek, kinek kellett pont vmi faszit fognia magának? NEKED bazdmeg. És kibe vagyok totál belebaszódva? beléd bazdmeg, hogy még kurva jobbl egyen. Tököm tele van ebből a kibaszott függöny efektusból. Ebből a kurva helyzetből, abból hogy mniden más nő csak elenyésző akárki amíg te ittvagy, és persze bazmeg hogy te ittvagy, az agyam meg persze hogy mnidenki másra egy nagy nem-el váalszol. Bazd meg. Nem vagyunk jóba. Nem véletlenül ide írom ezeket. Egy férfi ha volt vele valami, addig nem küld el egy nőt úgy istenesen a pcisába, amíg még akar valamit. Ettől még kruvára bazd meg.

Bazd meg

Bazd meg, mert idősebb.
Bazd meg, mert az orrom előtt vagytok
Bazd meg, mert kedves vagy
Bazd meg, hogy nem ér semmit
Bazd meg, hogy nem tudsz szeretni
Bazd meg, hogy mást igen
Bazd meg, hogy megbántasz
Bazd meg, hogy azt mondod nem akarsz
Bazd meg, hogy mégis közel akarsz lenni
Bazd meg, hogy nem vagy
Bazd meg, hogy nem kell más
Bazd meg, hogy nem ér semmit
Bazd meg, hogy csak te kellenél
Bazd meg, hogy ekkor kapsz meg bárkit
Bazd meg, hogy törődsz velem
Bazd meg, mert fontos vagyok
Bazd meg, hogy nincs kegyelem
Bazd meg, mert nézésedtől elolvadok

Bazd meg, mert azt akarom
hogy itt legyél velem,
Bazd meg, mert más kezét fogva
mész előttem a téren
Bazd meg, mert babonáz a mosolyod,
Bazd meg, hogy fájdalommal
tölt el mindig hangod
Bazd meg, mert nem akarom hogy lássad
Bazd meg, mert nem lehetek társad.
Bazd meg, hogy nem tudom hogy mikor,
és hol találkoztatok,
Bazd meg, mert tőled nem kérdezem,
így csak magamnak válaszolok

És bazd meg, hogy ennyire hiányzik
érintése kezednek,
és szomorúan belátom,
igen bazdmeg szeretlek.
2012.09.13

Csak másfél hete vártam hogy ez a vers megszülessen. Kurva szar hogy könyvbe sose adhatom be, de kurva jónak hat, talán te nem találnád annak, decsak mert enyire nem lehet téged elküldeni. csak 28-szor bazmegozlak le benne, de ez nem rontja a minőségét, valahogy jónak érzem.

Milyen volt a napom. Bemegyek ,de estt mnit a picsa és hideg vlt. De amíg ksözöntem nkei mégh jó volt. oylannyira hogy mielőtt elhagytuk volna a termet, rekacióra várva annyit írtam a padomra hogy üzenj, mivel oda ül. Egy =). Ezzel aztánk urva sokra mentem, de aztán kónya elekzdte fénezni a paliját, azátno dmaent hogy erről beszélgessenek és nnantól..onnantól az egész kurva napoamt a vécén húzhattam le, amikro a temreből mentem volna ki, de hozhattma ak ruva tesicuccom, akkor zita szó lnek ihogy kintt várnak és... a kurva életbe annyira felbaszott ez az egész...az órák nme voltak izék, a matek 6. óra tesi után oylan volt mnitha egy másik bolygóról jöttem volna. a többi óra a német szint izével, a irodalo ma feleésekkel és ezzek a faszom dologgal ,a többi óra egészen mgvolt , tesin ezek a felmérések, fehér meg baszik jól számolni ,de angolbó la segítségem kérte, fülöpöt elkísértem okmányirodásba, előtte morogtam nkei de kifejtettem hogy jó ember ő fontos ember ő csak el vagyok baszva. gonsoz voltam a giczivel és a bruncival is. Faszom, nem tudok már hinni a berénybe. Másfél hete lehet már a fejemben enek a versnek az lapaja, és msot érett meg, pnot ott ahol a beszélgetés megszakad. not ott hogy basza meg. ott megszületett ez, eleinte felsorolásnak indulva. Fasz kivan.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat