Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2008-08-05 a Kárpótló(olvasni!!)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2008-08-05 a Kárpótló(olvasni!!)

Hy!Ma megírom a Kárpótlást amiről beszéltem... Tegnapnem engedte h megírjam,me az előző bejegyzést 00:00-után fejeztem be,és azt vette dátumnak,xal aznap nem írhattam...Nos, még tavaly nyár elején írtam a MR.Lonely-s beszélgetést,ami saintem jó novella vt... most kaptok 1 ilyet,amibe leírom a szintut,deh most 1 új baráttal ismerkedünk:

ismertető Lover Guy-ról:

-Napot Uram!(én)
-Anyád tegezd,még nemhaltál meg!(Lover Guy)
-Jóvan te tudod, tanácsot kérnék.
-Áhh bazzeg!Tinik!12 évesek,és ha nem a farkuk után mennek,mindig itt kötnek ki!Mi kéne?
-Hát mmm...izé...ja ebbe van vmi...nah szóval minnyá itt a nyár vége, és...
-Ejj bazzeg,adjak hegedűszólót? Itt a nyár vége baszki,én is látom, az a sok kis csajszi mind rám vár,és am csak vled vokilyen,majd megtod mé!térj má a tárgyra!
-...Nah xal a nyáron Berénybe 5 csajjal vtam,utolsóval má jártam, és hát végre leráztam,deh sajnaa régi csaj aki még berény előtt vt,megin teccik...
-Huh bammeg te hülye! nah majd megoldjuk!Hallom tavaly nyáron még Mr.Lonelyhoz mentél,most meg itt tartassz...nah jó:elemezzük:

(elemzési rész jön:)

-Név?
-Fanny(...)
-Stílus?
-kb. mint az enyém(...)
-érzéseid?
-belé vok zúgva asszem
-Hülye barom!Azt nem szabad!
-bocsy,ez van.
-jójó,haladjunk...Jártatok má/teccettél neki?
-3.-ba bejöttem neki,és évzáró előtti napokban jártunk is,deh 1 Beke nevű gyerek össze akarta hozni Bukéval,és miatt elbaszta az egészet
-BUKÉ? TE BEISZ TAGVAGY?! 1 BEISZ tagnak nem lehetnek ilyen gondjai!!!Deh ha már így elcsesztél,mi vt a konkrét ok h vége lett?
-hát h a "barát vok és lesújtok" taktikát alkalmaztam,és elvileg túl jó barátok vtunk,és ezé nem bírta.
-Ez gyanús...
-Saintem is...Ötlete van.
Van.Ha még egyszer tegecel levágom a heréidet,az a tervem!meg azz,h a Bukéval járásba beleegyezett,és le se xart téged,és csak kifogást akart,vagy lrázni,vagy csak úgy érezte hűtlen vt,és dobott...
-Deh má van új tervem: Megint barát leszek,é mint a Step Up-ban,így összejövök vle.
-Turé,Turé,te mindig a Step Up-ot veszed ilyenkor...Nézz több filmet,mert így is breakelni akarsz...
-Jó,deh beválik nem?Te mit ajánlassz?
-hát...a télleg a barát-izé a baja,akk kötve hiszem...
-meg mindig van vle vki,nehéz neki bevallani,mint anno
-jójó,mondom a tutit:

(a Tuti)

-Tehhát: Vissza akarod szerezni,me még bele vagyzúgva,és ez Lover Guyhoz jössz.Ugyan mé? Mé érzed h nem tod megoldani egyedül? Bevallotad neki h cereted!
itt a kezdődés! mé érzed h atanácsom kell?cereted?és bevallottad neki! És asszed h én külön vok!nem! Te vok én!Te vagya Lover Guy! Én vk az Erőd! Tudod,amit mondassz! h a Vargynak van kinézete,deh nincs erej,nekd is van kinézeted,deh gyengébb,deh tiéd az Erő! ÉN vok az az erő! a Lover Guy!fura mi?

Az Igazság: az igazság az,hogy az Áginál nemléteztem! a Zsófinál csak 1 torlódás vtam!És a Noéminél már kialakultam,én az Erő! Épp szomorú számot hallgatok,mio bevalom,h minden azén bűnöm...indig bánt,hogy milyen 1 fasz vok... noémi vt az 1.példa... úgy teveztem h leráázom,és boldog lettem...az Ági vt az,hogy cerelmes vok...a Zsófi vt a vigasz,a Noémi az uccsó esély,és a Fanny vt az,akinél az Erő lényegre lépett...Ahogyan mgszerzem,és minden a terv szerint halad...Mint 1 film... aztán a bekehülye kavarása miatt lett vége:(
Nemtom megtom-e bocstani...cerettem,és mégceretem a Fannyt...a erő meg az,h kiérdemlem,h Én LEHESSEK Lover guy!ki vok én? Lil Dendie, Turé,A Lover Guy!!!ideje 1 image váltásnak!!!! LOVER GUY!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat