Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-10-28 Burn It Down

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-10-28 Burn It Down

Nem épp kedvenc dalom de nem is épp a kedvenc napom. Nem történt sok mniden epic rendet raktam kiderült hogy peti csak kedden megy el kedden is jön mai zavar reméltem picit enyém elsz a ház...és igazából semmi valahogy nem is maradt több dolog. Azon gonodlkodtam hogy cirka 16 nap és emese eltűnik a gykaran beszétl ismerősök közül, ki azért ő nem fog törölni de.... azért érdekes.... mert rám nem ír az biztos.... hihetetlen hogy még mnidig itt tartok...visszanéztem májusban ahogy írtam hogy 1 hónap múlva remélem iylen elsz 1 hnap múlva úgy fájt el se hittem, kibaszott egy év, kibaszott egy időszak...
De remélem valamikor átjön a barbi, legjobb lenne ha kedden...

Nem számítottam rá és egyszercsak hopp emese rámírt, nme vezett sehova csak kapott egy helyzetjelentést jelentéktelen dolgoról aztán kész. Közben mnitha a palija nme létezne. Fuck that.

2 óra lényegtelen beszélgetés nem számító dolgokról és próbálkozás arra hogy lehetőleg ne emlegesse fel a tényt hogy nem beszélünk hogy nem tartózkodok a két méteres körzetébe és van egy levegőrontó faszija. Egy ponton túl csak írjon valamit az ember hogy gördüljön bármerre a beszélgetés idővel feladja aludni megy én meg gyúrhatok végre.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat