Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
2009-05-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
2009-05-03

Egyperces riport Miley Cyrusszal
- Miért fontos számodra a divat?
- A divatot azért érzem fontosnak, mert az öltözködésünk révén megmutathatjuk a személyiségünket.
- Reményeid szerint mit kapnak az olvasók a Hannah Montana magazintól?
- Remélem, az olvasók érzik, hogy itt exkluzív dolgokat kapnak. A magazinban mást lehet találni, mint ami online látható: a magazin tele van vicces kis képekkel, tesztekkel, sztorikkal.
- Milyen érzés, hogy létezik egy magazin, ami kifejezetten rólad és a sorozatról szól?
- Amikor megtudtam, hogy indul egy saját magazinom a sorozatról, alig akartam hinni a fülemnek. Van egy hanganyag a filmhez, vannak a tévéepizódok, a mozifilm és hogy még egy magazin is! Szerintem klassz dolog, hogy mindig újabb dolgokat lehet megtudni a figurákról és persze az őket alakító színészekről.
- Mit tanácsolnál a riportereknek?
- Kérdezzenek változatosabban! Én azt szeretem, ha elmegyek az interjúkra, és nem mindig ugyanazt kérdezik, hanem mindig valami jópofa, új dolgot. Úgy sokkal személyesebb az egész!
- Melyik az a kérdés, amit szeretnél, ha egy riporter feltenne neked?
- Szeretem, ha mondjuk a rádióban szerepelek, és a riporter megkérdezi, hány kérdésre tudok válaszolni egy bizonyos idő alatt, aztán adnak 30 másodpercet, és csak hajtanak, hajtanak... Egészen véletlenszerűen teszik fel a kérdéseket, és nincs is időm átgondolni őket. Úgy érzem, ezek a legviccesebb válaszok, és egyben a legőszintébbek is.
- Mit tanácsolsz azoknak, akik szeretnének újságírással foglalkozni?
- Amikor az ember ír, képesnek kell lennie elmondani egy történetet, vagyis a könyvírás ugyanolyan, mint a zeneírás. Fontos, hogy legyen eleje meg vége, és a közepe is kellőképpen érdekes legyen. Ha valaki érdekes tényeket és mókás idézeteket ír le, és folyamatosan igyekszik vicces maradni, az emberek nevetni fognak, ha olvassák, és érdekelni fogja őket.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat