Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
2010-04-03-Micsoda különbség!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
2010-04-03-Micsoda különbség!

Ahogy Hannah Montana mondaná: "Híresnek lenni egész szórakoztató dolig!" Ám Miley Cyrus számára a munka sokkal többet jelent a limuzinoknál és a divatos cuccoknál!

A hivatás egyik legfontosabb alapköve, amely az embert híressé teszi, az az erő, amellyel valaki hatni képes másokra. A hírnévvel együtt jár a pénz, a figyelem és az elismerés is, amely további erőt ad. A celebek saját hírnevüket használják fel arra, hogy ráirányítsák a figyelmet néhány fontos dologra, valamint bátorítsák az embereket, hogy támogassák a jótékonysági és egyéb szervezeteket. Miután Miley híres lett, rengeteg beteg gyermeket látogatott meg a kórházakban. Azóta is aktív szerepet vállal a rászoruló gyermekek segítésében, és amikor csak tud, részt vesz a jótékonysági rendezvényeken. A Best Of Both Worlds turné során minden egyes eladott jegy árából egy dollárt egy gondozási központnak ajánlott fel.

A másokon való segítés nem csupán olyan dolgokon nyilvánulhat meg, mint amilyen egy jótékonysági koncert vagy egy hatalmas pénzadomány. Miley és a Hannah Montana-beli barátai is számtalan módon próbálják az ismeretségüket jó célra használni. "Az embernek tényleg óriási ösztönző ereje lehet - mondja Miley. - A forgatáson például szoktunk olyan egyszerű dolgokat is csinálni, mint amilyen a Telefonpajtásnak nevezett program. Felhívunk különböző betegségekben szenvedő embereket a kórházban, és ők kérdezhetnek tőlünk." Csodás dolog, ha az ember azt teheti, amit szeret, és még segít is másoknak az álmai megvalósításában.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat