Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
2009-11-07-Divat a képernyőn

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
2009-11-07-Divat a képernyőn

Christoper Lawrence, a Hannah Montana: A film jelmeztervezője elmeséli nekünk, hogyan készültek Miley Stewart és Hannah Montana mesés ruhakölteményei.
- Hogyan tud egy fiatal lány kis pénzből is úgy öltözni, mint Hannah Montana vagy Miley Stewart?
- Én azt gondolom, hogy ha valaki úgy öltözik, hogy azzal a fiatalságát, a szabadságát és az egyéniségét ünnepli, akkor az már eleve Hannah Montaná-s. Légy az, aki lenni szeretnél, és ne próbálj mindenkit utánozni, akit csak meglátsz! Miley Stewart erőteljes nőiességgel és egyéniséggel bír, tehát ha szeretnél olyan lenni, mint Hannah Montana, akkor ezt kellenne a magadévá tenned. Viselj élénk színű ruhákat, amelyeken különféle minták keverednek! Én például gyakran keverem a csíkosat, a pöttyöset és az egyéb mintásat egymással. Például amikor Hannah Lilly partijára megy, mintás dzseki van rajta, ami pöttyös és egyben csillámos is. Mindezt egy csíkos ruha tetején viseli, amin van fodor, masni, sőt még egy ezüstös csík is, és mindehhez telipalpú szandált, valamint zoknit visel. A lényeg, hogy teljesen egyedi legyen, rengeteg különféle dolog keveredjen benne, és mindehhez élénk színek társuljanak. Ez bármelyik üzlet kínálatából megoldható, teljesen mindegy, mennyi pénzt áldoz rá az ember. Ez olyasvalami, amit akár pólókkal is meg lehet valósítani. A lényeg tehát a színek és minták keveredése.
- Mi Miley Stewart védjegyként viselt öltözéke és mi Hannah Montanáé?
- A filmet alapul véve talán a legjobb példa, amikor Miley Stewart randevúra készül Travisszel, ugyanakkor együtt vacsorázik a polgármesterrel (Hannah Montanaként) is. Hannah-n egy szuper partiruha van. Olyan, akár egy szüreti mulatságra készült ruha az ötvenes évekből. Azért, hogy hannah-sabb legyen, a szoknya aljára ugyanolyan karikákat festettünk, mint amilyenek a tetejét díszítik. Így egy kicsit graffitis, rockos hatást értünk el vele. Ehhez vette fel azt a magassarkú edzőcipőt. Amikor Travisszel randevúzik, Miley Stewart kicsit másként öltözködik, mint a tévéből jól ismert Miley, hiszen itt vidéken van. Egy hetvenes évekbeli parasztruhát visel. És persze ott van rajta az elmaradhatatlan csizma. A legklasszabb dolog ebben a jelenetben, hogy a kép ide-oda vált, és felváltva látszik a csizma és a magas sarkú edzőcipő, vagyis ugyanannak a személyiségnek a két arca.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat