Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
2010-04-04-interjú1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
2010-04-04-interjú1.

Miley legnagyobb szerepe
Miley-t a tehetsége tette sztárrá. Celebként tudja, hogy rengeteg fiatal példaképnek tekinti, és felnéz rá, ezért nagyon komolyan veszi a szerepét.
A Hannah Montanának nevezett világjelenségnek köszönhetően Miley Cyrus neve ma már mindenki számára ismert. Fiatal lányok milliói szeretnének hozzá hasonlítani. Ez a fajta hírnév azonban rengeteg felelősséggel is jár, és Miley mindent elkövet, hogy a rajongói elvárásaihoz méltó életet éljen.

- Hogyan érint az a tény, hogy több millió fiatal lány számára te vagy a példakép?
- A legjobb dolog abban, ha valaki példakép lehet - és egyben a legnagyobb kihívás is -, azt megválasztani, mi az, amiért érdemes harcolni. Az egyik dolog, ami igazán foglalkoztat, az a pozitív önértékelés. Ez a kedvencem, amikor elmondhatom a lányoknak, hogy legyenek magabiztosak, és maradjanak hűek önmagukhoz. Hagyni kell az embereket, akiket ösztönözni és befolyásolni szeretnénk, hogy szabadon hozhassák meg a döntéseiket, és éljék a saját életüket, csak egy kicsit segítenünk kell őket ezen az úton. Nagyszerű dolog, amikor valakit úgy sikerül ösztönözni, hogy a végén azt mondja: "Jó döntéseket hozok, rendesen eszem, tornázom, remek formában vagyok, és mindezt Miley-nak köszönhetem, aki erre buzdított." Szerintem ez az egyik legnagyobb titkom: a pozitív önértékelés.
- Hogyan vélekedsz az autogramosztásról?
- Imádom! Emlékszem egy esetre. Még a Hannah Montana forgatása előtt történt. Franklinben Orlando Bloommal forgattak egy filmet, és mindannyian oda akartunk menni, hogy lássuk őket. Tehát tökéletesen megértem, hogy egy filmforgatás tényleg szuper dolog és egy nagy esemény. Muszáj autogramot osztogatnom, hiszen ők azok a rajongók, akik majd egyszer elmennek a színházba, és elmesélik: "Ó, én pont ott voltam. Emlékszem, amikor ezt a jelenetet forgatták, és Miley odajött, hogy találkozzon velünk." Szerintem ez a legjobb dolog az autogramosztásban, hogy szép emlék marad utána az emberekben. Igazán nem nagy erőfeszítés, hogy valakinek különlegessé varázsoljuk a napját! Egyszerűen elég csak a tudtukra adni, hogy igenis megbecsüljük őket.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat