Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
10.12.01.jogok.5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
10.12.01.jogok.5.

JÓ TUDNI
Minden kutyatulajdonosnak érdemes a lakásbiztosítás kiegészítő elemeként speciálisan kutyatartókra érvényes felelősségbiztosítást kötni.




MILEY CYRUS - Miley visszaemlékezései
A Hannah Montana utolsó évadának forgatásán Miley arra is szakított egy kis időt, hogy az életében az elmúlt négy évben bekövetkezett változásokról meséljen.

- Kezdetben gondoltad volna, hogy a Hannah Montana ilyen nagy siker lesz?
- Azt hiszem, éreztem, hogy sikeres lesz, hiszen az írók fantasztikusak és remek a forgatókönyv. Arra azonban nem számítottam, hogy valódi jelenség lesz ez az egész. És azt sem gondoltam volna, hogy ennyi ajtót nyit meg más művészek számára is a Disney-nél, hiszen van benne zene, színjátszás meg minden. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen klassz család tagja lehetek, és izgalommal várom az újabb kihívásokat. Azt azonban egyáltalán nem szeretném, hogy a sorozat letérjen az eddigi útról, különösen nem ilyen hamar. El sem hiszem, hogy máris vége. Olyan, mintha csak most kezdtük volna az egészet.
- Hogyan jellemeznéd magad a forgatás első napján, és mit gondolsz, mennyiben változtál meg azóta?
- Azt hiszem, rengeteget változtam. Amikor első alkalommal mentem a forgatásra, velem jött az anyukám is, aki egy személyben volt a sminkesem, a fodrászom és az öltöztetőm. Rám adta azt a pólót, amit direkt erre az alkalomra vett nekem, mert rá volt írva, hogy saját tévéműsorom lesz. És ott ültem a szoknyámban, tökéletes sminkben, és arra gondoltam: "Jó ég! Itt vagyok egy Disney-forgatáson. Lehet, hogy az egész életem gyökeresen megváltozik!" És így is történt! Emlékszem, hogy eleinte mindig teljes harci díszben jöttem dolgozni, most meg már szinte pizsamában vagyunk, úgy elkényelmesedtünk. Én különösen szeretem a kényelmet, és nem érzem azt, hogy mindennap ki kellene öltöznöm. Olyan ez már, mint az otthonunk.
- Milyen kihívásokkal kell szembenéznie a figurádnak ebben az évadban, amikor már iskoláról és karrierről is szó esik?
- Sokan kérdeznek arról, hogyan tudom egyensúlyban tartani a sulit és a munkát. Azt hiszem, jó, hogy a srácok a világ minden tájáról láthatják, milyen is ez valójában, néha egyáltalán nem könnyű. Hannah megoldja. Középiskolába jár, de megőrzi a titkát, aztán leérettségizik, belekukkant a főiskolai életbe, és kénytelen eldönteni, hogy a karrierjét tartja fontosabbnak, vagy suliba jár, és éli az átlagemberek életét.
- Szóval Hannah leérettségizik ebben az évadban. Vajon ez egyfajta metaforája annak, ami veled történik? Te is más dolgokra térsz át?
- Igen, úgy érzem, a figurák már felnőttek, és mi is felnőttünk. Ahogy mi is új dolgokba kezdtünk, úgy ők is új dolgokba fognak, főiskolára mennek. Határozottan érzem, hogy van ennek egyfajta metaforikus aspektusa. Mi is az idén érettségiztünk a figurákkal együtt. Szóval a történet itt a valós életből táplálkozik.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat