Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
10.11.01.veszélyek1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
10.11.01.veszélyek1.

A veszélyek elkerülése
A kutyabiztos lakás
Ha kölyökkutya érkezik a lakásba, alaposan fel kell kutatnunk az esetleges veszélyforrásokat. A kiskutyák olyanok, mint a kisgyerekek: mindent megvizsgálnak és mindennek letesztelik a tartósságát. Ha többszintes házban vagy lakásban élünk, a legjobb, ha a kiskutya érkezését követő első napokban lezárjuk a lépcsőt egy kisgyerekeknél is alkalmazott ráccsal. Így megakadályozhatjuk, hogy a kiskutya elveszítse az egyensúlyát, és "lebukfencezzen" a lépcsőn. Lehetőleg a nehéz tárgyakat, például a padlóvázákat is helyezzük nehezebben elérhető helyre. Ha a kutya tombol, fennáll annak a veszélye, hogy megsérti magát, de rosszabb esetben akár agyon is ütheti egy nehezebb tárgy. Elektromos vezetékeknek ugyancsak nincs mit keresniük a kiskutya közelében, aki a veleszületett kíváncsiságnak köszönhetően előbb vagy utóbb rágcsálni kezdi őket. Arra is ügyeljünk, hogy ne heverjenek szanaszét a kutya számára mérgező élelmiszerek vagy apró tárgyak.




Miley Cyrus: szakíts időt a kikapcsolódásra is!
Egy szupersztár élete meglehetősen mozgalmas, ezért Miley minden szabad percét kihasználja, hogy feltöltődhessen.

Mielőtt még Miley Cyrus híressé vált, rengeteg ideje jutott a kikapcsolódásra, szórakozásra. Ráadásul egy farmon lakott, ahol számtalan lehetőség kínálkozott erre. Szeretett játszani az állatokkal, lovagolni, sétálni a farm körül, vagy éppen a fa tetejére épített titkos lakban üldögélni. Szívesen járt a pomponlányok közé, szeretett vásárolni, örült, ha a barátaival és a családjával lehet, egyszóval mindent szívesen csinált, amit egy hozzá hasonló, átlagos fiatal is kedvelt.
Amióta azonban Miley mgkapta Hannah Montana szerepét, az élete korántsem nevezhető átlagosnak! A sorozat felvételei, filmforgatások, lemezkészítés, turnék, interjúk és egyéb fellépések között szinte minden perce be van táblázva. És amikor néha lehetősége nyílna egy kis kikapcsolódásra, akkor sem könnyű pihennie. Ha a családjával étterembe vagy éppen vidámparkba megy, olyankor is kénytelen pózolni a fotósoknak és autogramot osztogatni a rajongóinak. (És persze másokhoz hasonlóan az ő testvérei sem örülnek túlzottan, amikor folyton rá kell várniuk.)
Így tehát ha Miley-nak van egy kis szabadideje mostanság, akkor abból igyekszik a legtöbbet kihozni, és próbál kikapcsolódni, ahogy tud. Ha csak pár perc jut pihenésre, videojátékokkal játszik vagy az osztálytársaival bohóckodik. Néhány évvel ezelőtt még mindenféle programot tervezett a barátaival suli után, ma már viszont igyekszik a munka utáni időt szabadon hagyni, hogy hazamehessen, és együtt lehessen a testvéreivel, biciklizhessen a környéken, vagy egyszerűen csak élvezze, hogy nem kell éppen valahol megjelennie.
Olyan napokon, amikor több órányi szabadideje is van, igyekszik a legjobb barátaival együtt lenni, lófrálni, őrült táncvideókat készíteni - egyszóval élni egy normális tini lány életét. Miley számára a legegyszerűbb dolgok okozzák a legnagyobb örömet.

7 hobbi, amiért kb. 5 másodpercig odáig volt:
1. Kalligráfia
2. Gyöngyfűzés
3. Kötés 2 másodpercig
4. Újságkivágások gyűjtése
5. Einstein életrajzának olvasása
6. Tengerbiológia
7. Legújabb divat



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat