Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
2010-04-02-Miley Cyrus

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
2010-04-02-Miley Cyrus

Álomkarrier
Bizonyára rengeteg tinilány választaná magának Miley Cyrus hivatását. Ha az ember kívülről nézi a celebek életét, csak a sok pénzt, a szép ruhákat és a csillogó partikat látja. Minden olyan csillogó és mesés!

Mile hivatásának valóban vannak irigylésre méltó mozzanatai. Akadnak azonban olyanok is, amelyek nélkül szívesen meglenne. Naponta sok-sok óráz dolgozik, csak ritkán élheti az átlagos tinilány életét, és még csak moziba se mehet el úgy, hogy ne ismernék fel. Amikor azonban Miley megnézi a Hannah Montana egyik epizódját, vagy meghallgatja egy új szám frissen válogatott felvételét, esetleg eljátssza új CD-jét egy kórházban fekvő gyermeknek, akkor úgy érzi, mindez megéri. Ahogy ő fogalmaz: "Több benne a jó, mint a rossz." Nagyra értékeli a szerencséjét, hogy álmai hivatását már azelőtt sikerült megtalálnia, hogy felnőtté vált volna.

Családja már egészen kiskorában felfigyelt rá, milyen ügyesen tud előadni és ezzel másoknak örömet szerezni. Miley számára az előadó-művészet nem egyszerűen munka, hanem sokkal inkább hivatás. Ez persze nem azt jelenti, hogy most már mindig zenei szupersztárként tartják számon. A legtöbb ember élete során több hivatással is próbálkozik. Édesapja, Billy Ray bokszoló volt, aztán gondolt egyet, és baseballjátékosnak állt, majd vett egy gitárt, és alapított egy zenekart. Miután igazi countrysztár lett belőle, filmekben és a televízióban kezdett el színészkedni.

Miley mára már zenészként, dalszerzőként és színésznőként is ismert. Lehet, hogy még számtalan címkét aggatnak még rá élete során. Ám azt vallja, ő mindig ugyanarra fog törekedni, akár kis kávéházakban fog játszani, akár tömött stadionokban. Azt csinálja, amit szeret, és ez sikerének kulcsa. Ahogy egyszer a papája mondta neki: "Szeresd azt, amiből élsz, és akkor egész életedben egyetlen napot sem kell dolgoznod!"

7 foglalkozás, amit szívesen csinálna felnőttkorában
1. Fényképész
2. Zenei rendező
3. Zenetanár
4. Író
5. Filmzeneíró
6. Pilóta
7. Kutyasétáltató



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat