Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
10.11.02.veszélyek2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
10.11.02.veszélyek2.

Hőségben sohase hagyjuk a kutyát az autóban!
A kutyák nagyon gyorsan túlhevülnek. A nyári hónapokban különösen figyeljünk arra, hogy kutyánk ne tartózkodjon túl sokat a napon. Időnként vigyük árnyékba, és kínáljuk meg folyadékkal. A nyári hónapokban sohase (!) hagyjuk a kutyát egyedül az autóban, még néhány percre se! A megfelelő légmozgás még akkor sem biztosított, ha résnyire lehúzzuk az ablakot. Ha nem látjuk előre, hogy a kutyát is beengedik-e velünk egy adott helyre, inkább ne vigyük magunkkal. Az autóban hagyott kutya akár néhány percen belül meghalhat hőgutában!!!




Vidám tippek unalmas helyzetekre
Nincs a közelben egyetlen telefon, MP3-lejátszó és semmi szórakoztató dolog? Próbáld ki az alábbi trükköket és játékokat, amelyekkel a legunalmasabb helyzetekben is feltalálhatod magad.

Unalmas dolog: várakozás valakire
Unaloműző: agytorna
Ha kénytelen vagy valahol várakozni, rengeteg dolgon gondolkodhatsz. Készíts listákat! Vajon a helyiségben ülő emberek közül hányan viselnek gyűrűt, övet? Mit szeretnél kapni a születésnapodra? Vissza tudsz emlékezni az összes elsős osztálytársad nevére? Vagy próbálj NEM GONDOLNI valamire, például a zebrákra! Nehezebb, mint gondolnád!
Tipp: Mindig hordj magaddal egy unaloműző készletet. Tölts meg egy cukorkás dobozt minikártyacsomaggal, apró színes ceruzákkal, notesszel, amire firkálhatsz, pénzérmékkel az automatákhoz stb.

Unalmas dolog: lapos buli
Unaloműző: szabálykereső
Fogj össze a barátnőddel, és keressetek embereket egy bizonyos szabály alapján (például szeplősek, 180 centinél magasabbak, sportcipőt viselők stb.). A barátnődnek a felsorolt személyek alapján ki kell találnia, milyen szabály szerint válogattál.

Unalmas dolog: hosszú autózás
Unaloműző: szóvadászat
Indulás előtt írjatok össze egy szólistát, amit majd útközben keresnetek kell. Az nyer, aki elsőként látja meg a listáján lévő összes szót. Készíthettek olyan szöveget is, amelyből a legfontosabb szavakat kihagyjátok, és csak a szófajt jelölitek meg. Először össze kell gyűjteni a szavakat a szöveg ismerete nélkül, aztán behelyettesítve összeolvasni a szöveget. Nagyon vicces mondatok keletkeznek így. Idézhettek mondatokat egy-egy filmből, és a másiknak ki kell találni a film címét.

Unalmas dolog: hosszú sorban állás
Unaloműző: mesemondás
Fejleszd a megfigyelőképességedet és a kreativitásodat azáltal, hogy különféle történeteket találsz ki a körülötted álló emberekről. Találd ki, kikből lehetne jó házaspár, ki az, aki üzleti úton van, vagy éppen mi lehet az emberek foglalkozása! Még egy lehetőség: figyeld meg, mennyi ideig tudsz féllábon állni! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat