Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
2010-03-06-interjú2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
2010-03-06-interjú2.

(folytatom a riportot)
- Be tudnád mutatni egy kicsit édesapád dalát?
- A Back to Tennessee-vel az a helyzet, hogy egy kicsit pengetősebb és countrysabb, mint amilyet édesapám szokott énekelni. Ő inkább délies, rockos típusú művész, és számára a vidékről írni egy dalt teljesen új élményt jelentett, de nagyon élvezte.
- Mesélj nekünk a Butterflyról, amit édesapáddal énekelsz!
- A Butterfly szerintem egy gyönyörű dal. Káprázatos, lélegzetelállító. Valahányszor meghallgatom, mindig egy kicsit összeszorul a szívem, és azt sem tudom, képes vagyok-e egyáltalán elénekelni, mert annyira igaz, annyira őszinte. Olyan dal, ami megragadja az embert. Csodálatosan szép.
- Volt befolyásod a dalok és a táncok kiválasztásában?
- Az én figurámhoz hozzátartozik a zene. Ez így lett kitalálva, és a stábból senki sem ismeri úgy a zenét, mint én. Van ez a két figura - Miley Stewart és Hannah -, és úgy érzem, mintha életre kelteném mindazt, ami eddig csak papíron volt. Valójában színészként ez is a feladatom. Pontosan tudom, mit kell tennie az én figurámnak, és hogyan kell előadnia egy dalt. Tehát a legtöbb előadás vagy koncert alkalmával engedik, hogy azt csináljam, amit szerintem a figurám is csinálna.
- Hogyan közelítetted meg a zenei előadásokat? Különböztek attól, ahogyan a színészi munkához közelítettél?
- Amikor az ember énekel, akkor minden egy kicsit más. Attól függ, mit próbálsz elmondani. Olyan daloknál, mint a The Climb vagy a Butterfly az ember igyekszik arra törekedni, hogy ne legyen túl dallamos, csöpögős. Szeretné, ha úgy szólna, mint amikor valaki a szívéből beszél, nem pedig verset olvas vagy gitározásra koncentrál. Arra kell összpontosítani, amit közölni szeretnél vele. Ha viszont egy olyan dalról van szó, mint például a Rock Star, nyugodtan bele lehet adni egy kis őrültséget is, és eltúlozni, amit mondani próbálsz. Igazán el lehet játszani. Szóval azt hiszem, minden azon múlik, mit akarsz elmondani és mi tükröződik a dalodban.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat