Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
10.11.22.túl.sok.a.jóból?3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
10.11.22.túl.sok.a.jóból?3.

"Túl sok a jóból?" össz-vissz:
- Aki többször is megkínálja kutyáját valami finomsággal, csökkentse a normál eledel mennyiségét.
- Az eledel menyisége és összetétele a kutya korától, méretétől, állapotától és mozgásigényétől is függ.




MILEY CYRUS - Helló, világ!
Miley Cyrus tapasztalt utazó volt már jóval azelőtt, hogy megkapta volna Hannah Montana szerepét.

Utazásra született
Tekintettel arra, hogy Miley édesapja, Billy Ray Cyrus már azelőtt híres countrysztárnak számított, hogy a lánya megszületett volna, Miley Cyrus a gyerekkora nagy részét úton töltötte. Amikor édesapja turnézott, ő a család többi tagjával mindig elkísérte oda, ahol éppen fellépése volt. Később egy pomponlánycsapattal utazott különféle versenyekre, így számos városba eljutott. Amikor pedig megfertőzte a színjátszás, különféle szereplőválogatásokra utazott, ahol reklámokhoz, filmekhez kerestek szereplőket.

Mindig úton
Ám mindaz, amit Miley gyerekkorában utazott, még semmi volt ahhoz képest, ami a Hannah Montana-szerep után következett. A tévéfellépések, előadások, filmforgatások, fotózások kedvéért bejárta szinte az egész világot. Aztán következtek a világ körüli turnék - kezdetben a Cheetah Girlsszel, később a saját Best Of Both Worlds turnéja, majd a Wonder World turné az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában.

Az utazásnak ára van
Egy szupersztár hektikus életmódja különösen a testét viseli meg. Miley-nak egy alkalommal éjszaka kellett Los Angelesből elrepülnie, hogy másnap egy reggeli műsorban New Yorkban szerepelhessen. A repülőgépen egy percet sem tudott aludni. Miután megérkezett New Yorkba és túl volt az interjún, olyan irtózatosan fáradt volt, hogy arra sem emlékezett már, miket mondott a műsorban. Végül a kimerültségtől meg is betegedett.

Sűrű napirend
A koncertutakkal kapcsolatban a másik nagy probléma, hogy nem jut idő városnézésre. Amikor például Miley turnézik, mindig tartanak a helyszínen egy hangpróbát, aztán jön az előadás, majd alvás menet közben a buszon, és ébredés egy újabb városban, ahol az egész kezdődik elölről. Ez még egy gyakorlott utazónak is túl sűrű időbeosztás! Miley azonban élvezi, hogy új kultúrákat, tájakat ismerhet meg, amikor éppen teheti. Bárhova is utazik, a legszebb pillanat mégis az, amikor hazaérkezik!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat