Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
2010-02-05-A világ körül

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
2010-02-05-A világ körül

Miley Cyrus
Egy olyan énekes sztár, akinek a világ minden pontján vannak fellépései, rengeteget utazik. Miley mégis úgy érzi, mindenütt jó, de a legjobb otthon!
Miley Cyrus már akkor is többet utazott egy átlagos gyereknél, amikor még nem volt saját tévésorozata. Édesapja, a népszerű Billy Ray Cyrus révén, akivel rengeteget buszozott együtt, már fiatalon megtapasztalhatta a turnék hangulatát.
Miután megkapta Hannah Montana szerepét, az egész Egyesült Államokat körbeutazta. Rendszeresen részt vett show-műsorokban, díjátadásokon, rádióműsorokban stb. A Cheetah Girls beharangozó turnéjával pedig már korán útra is kelt. Egy művész számára a turné azzal jár, hogy gyakorlatilag minden este más-más városban lép fel. A szállodák és buszok szinte második otthonként szolgálnak.
2007 októbere és 2008 januárja között Miley talán a legnagyobb zenészi kihívásnak tett eleget: meghirdette a Best Of Both Worlds turnét. Miley félig Hannah-ként, félig saját nevével szerepelt a műsorban. 68 koncertet adott 59 különböző városban! Ez azért már nem kevés utazás!
A turnézás persze nem olyan utazást jelent, ahogy más emberek szoktak utazgatni. Ilyen szoros menetrend mellett nem sok idő marad nézelődésre, a város megismerésére. Vannak olyan művészek, akik annyit utaznak, hogy már azt sem tudják, éppen melyik városban adnak koncertet.
Bár Miley nagyon élvezte a koncerteket és hogy saját turnéjának főszereplője lehet, az utazók élete mégis meglehetősen magányos. Sosem töltött egynél több éjszakát egy helyen. Néha már hiányzott neki, hogy a saját ágyában alhasson. Ezért is volt különösen boldog, amikor a turné után megtudta, hogy a Hannah Montana: A filmet gyermekkora helyszínén, Tennessee-ben forgatják. Ennyi ide-oda utazgatás után Miley boldog volt, hogy végre rövid időre saját szülővárosában telepedhet le.

7 hely, ahová szívesen ellátogatnék
1. Fidzsi
2. Ausztrália
3. Olaszország
4. Hawaii
5. Németország
6. Spanyolország
7. Észak-Karolina



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat