Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
10.11.18.etetés.szabályok2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
10.11.18.etetés.szabályok2.

TIPP
Tiltott ételek:
- Csonthéjasok
- Legtöbb déligyümölcs
- Káposztafajták
- Brokkoli és metélőhagyma
- Nyers krumpli
- Koffein (halálos!)
- Mazsola, csokoládé
- Hagyma,
- Mandula
- Makadámiadió
- Tofu
- Bor
- Petrezselyem (vetélést okozhat)
- Borsmenta




MILEY CYRUS - Miley emlékei
Miley Cyus szívesen emlékszik vissza gyermekkorának legszebb pillanataira.

Miley Cyrus mielőtt megkapta Hannah Montana szerepét, egy Tennessee állambeli farmon élt. Vidéki gyermekkora számos szép emlék forrása: lovaglás, kerékpározás az édesapjával. Emlékszik rá, mennyire szerette az állatait, beleértve a két kishalát is, Lírát és Melódiát. Szívesen gondol vissza folyton nyüzsgő otthonára, ahol állandóan jöttek-mentek a családtagok.
Miley arra is szívesen emlékszik, amikor bevezették a show-biznisz világába, és kislány korában édesapjával együtt állhatott a színpadon a koncertek alatt. Már a kezdetek kezdetén s remekül érezte magát a rivaldafényben, és élvezettel csodálta az ujjongó rajongókból álló közönséget.
Miley egyik legkedvesebb emléke nagypapájához, Pappyhoz fűződik. Gyerekkorában szívesen kereste fel Kentucky-beli rönkházában. Együtt jártak horgászni, hegyet mászni, és közben nyílhegyeket és denevéreket kerestek. Miley öt-hat éves lehetett, amikor rendszeresen koncertet adott Pappynak. Zongorázott, és közben a legújabb Boradway-slágereket énekelte. Miley boldogan emlékszik vissza arra a sok vidámságra is, amelyet a pomponlánycsapatnak köszönhet. Még ha a suliban nem is alakult minden a legjobban, a pomponlányokkal mindig jól érezte magát. Minden egyes verseny után - akár nyertek, akár vesztettek - a kemény munkáért cserébe édesanyja meglepte őt egy saját kupával.
Miley azt a napot sem fogja soha elfelejteni, amikor elnyerte Hannah Montana szerepét. A mamája vette fel a telefont, és örömében nagyot sikított. Aztán izgatottan azt kiáltozta Miley-nak: "Megkaptad!" Az a pillanat alapjaiban változtatta meg Miley életét, és egy lépéssel közelebb vitte őt álmai megvalósításához. Ezért talán ez az egyik legdrágább emléke.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat