Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
2010-01-06-Család/Barátok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
2010-01-06-Család/Barátok

Vajon hogyan vélekedik Miley Cyrus a szereplőtársairól?
Emily Osment
"Rólam és Emilyről mindenki azt mondja, olyanok vagyunk, mint Lucy és Ethel az I Love Lucyban. Mindig vicces dolgokat csinálunk, és jólesik ezt megosztani egymással. Néhány ember a képernyőn is teljesen egymásra tud hangolódni, és mi pont ilyenek vagyunk. Van egy csomó kódolt szavunk. Eljön majd az idő, amikor ha történik valami, ő csak rám néz anélkül, hogy egy szót is szólna, én én pontosan tudni fogom, mit gondol, és halálra nevetjük magunkat. Úgy szeretjük egymást, mintha testvérek volnánk, és úgy is szoktunk vitatkozni, mint a testvérek a színpadon. Közel állunk egymáshoz, mert már nagyon régóta ismerjük egymást."
Jason Earles
"A stábban mindenki ismer már valakit régebbről. Szerintem ha Emily és én vagyunk Lucy és Ethel, akkor Jasont nyugodtan hívhatom Chaplinnek. Teljesen Charlie Chaplinre emlékeztet - még a járása és a poénjai is. Jasonnek már a puszta megjelenése is komikus. Tisztára őrült és rettentő furcsa figura, de Jason még ezt is olyan viccesen adja elő. Például van egy jelenet a Hannah Montana: A filmben, ahol szétloccsan a fején valami. Mindig ara gondolok: hogy csinálja, hogy még nem kapott idegösszeomlást? Szereti nevetségessé tenni magát. Klassz dolog, hogy egy ilyen remek emberrel lehetek együtt. Rengeteg energiája van."
Billy Ray Cyrus
"Tök jó dolog együtt dolgozni a papámmal. Nagyon vidám ember, és a felvétel közötti szünetekben is mindig viccelődik. Csak ritkán fordult elő a forgatáson, hogy komoly lett az arca, és figyelmeztetett: "Miley, koncentrálj, ezt meg kell csinálni!" Legtöbbször tényleg nagyon jó fej. Élvezem vele a közös munkát!"




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat