Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
2010-01-04-Családi kötelék

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
2010-01-04-Családi kötelék

Bár a család minden tagja nagyon különböző, Miley szerint mégis olyan közel állnak egymáshoz, amilyen közel csak lehet.
Miley Cyrus úgy jellemzi a házát, mint egy örökké nyüzsgő hely, ahol családtagok és állatok jönnek-mennek. Ez persze nem is csoda, ha figyelembe vesszük a család létszámát.
Miley legidősebb nővérét Brandinek becézi. Ő a "család angyalkája", mivel annyira őszinte és megbízható. Bátyja, Trace gondtalan és magabiztos. Miley úgy véli, ő sokkal jobban hasonlít Trace-re, mint bármelyik másik testvérére. (Még a kedvenc zenekaruk is ugyanaz: Metro Station!) Miley két évvel idősebb öccsénél, Braisonnál (őt Brazznek hívja), és van egy titkos kézfogásuk. Noah a kisbaba a családban, és híres nővéréhez hasonlóan ő is szereti az állatokat.
Miley mindig is szorosan kötődött a szüleihez (már azelőtt is, hogy édesapjával együtt elkezdtek volna a Hannah Montanán dolgozni). Kellemes emlékeket őriz arról az időszakról, amikor még reggelente Billy Ray készítette a kakaóját, és gondosan ügyelt rá, hogy mindig megfelelő mennyiségű kakaópor kerüljön a tejbe. Miley szerint az édesanyjának szinte mindenben igaza van!
Miley-ra talán a legnagyobb hatása nagyapjának, Cyrus papának volt, aki sajnos meghalt még a Hannah Montana premierje előtt. Miley azonban a 16. születésnapjára kapott egy maltippót (máltai selyemkutya és uszkár keveréke), amit a tenyésztő Sofie-nak nevezett el. Miley alig akarta elhinni, a nagypapája kutyáját is Sofie-nak hívták ugyanis. Miley számára ez méltó megemlékezés volt a nagypapájára ezen a napon.
Miley már nagyon régóta vágyott egy saját kutyára. Azt szokta mondani: "A kutya úgy bánik veled, ahogy minden barátnak illene: izgatott, ha megpillant, és egy cseppet sem érzi magát zavarban vagy idétlenül emiatt - egyszerűen csak szeret!"

7 módszer, ami segít az elalvásban:
1. egy kellemes, andalító CD
2. Einstein életrajzának olvasása
3. számolás
4. ha a családomra gondolok
5. ha válaszolok a e-mailekre
6. üzleti tárgyalás
7. ha odabújok a kiskutyámhoz, Sofie-hoz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat