Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
10.11.08.helye.a.családban4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
10.11.08.helye.a.családban4.

"A kutya helye a családban" össz-vissz:
- A pici gyerekeknek is meg kell tanulniuk, hogyan közeledhetnek egy kutyához, és a kutya is csak lassan és óvatosan szokik hozzá új környezetéhez.
- Kisgyermekes családokban a kutyának el kell fogadnia, hogy valamennyi családtag fölötte áll a rangsorban.




INTERJÚ - Ahol a szív lakik
Noha Miley Cyrus jelenleg Los Angelesben él, mégis Tennessee-t tekinti igazi otthonának.

Miley Cyrus rengeteget utazik (különösen amikor turnézik). Mindig is azt vallotta, hogy az otthona az, ahol a családja lakik. Ha azonban megkérdezzük tőle, jelenleg mit tart az otthonának, a Tennessee-beli farmját fogja említeni, amely Franklinben, Nashville közelében található. Azt is elmondta nekünk, hogy a Hannah Montana: A film forgatásából a legnagyszerűbb dolog az volt, hogy az otthonához közel forgatták.
- Milyen érzés volt visszatérni Tennessee-be forgatni?
- Én tulajdonképpen Nashvill-ből származom, és azalatt a néhány év alatt, amióta Los Angelesben élek, mindenkinek a farmunkról meséltem. Kíváncsiak voltak. "Ennek a lánynak tényleg van egy farmja? És vannak állatai? Tényleg így él?" Szóval általában így gondolnak az emberek Nashvill-re. Olyan, mint egy kisváros, ahol mindenki ismer mindenkit. Amikor a stáb megérkezett, látni akarták a lovaimat meg mindent. Mindenki csodálkozott: "Te jó ég! El sem hiszem, hogy ez a lány így él!"
- Milyen volt maga a forgatás?
- Nagyon élveztem, hogy olyan sokat lovagolhattam, és rengeteg időt töltöttünk a szabadban. Ráadásul csodás idő volt. Majdnem minden este hazamentem úszni egyet. Klassz volt, hogy hazamehettem, és kedvemre lófrálhattam.
- Szóval te és a papád akartátok, hogy Tennessee-ben legyen a forgatás?
- Keményen küzdöttünk érte. Úgy éreztük, muszáj hazamennünk, hogy egy kis időt Nashvill-ben töltsünk, és tökéletes legyen a film. Izgatottan vártuk a döntést, aztán egyszer csak beleegyeztek: "Oké, akkor menjünk Nashvill-be!" Kimondhatatlanul boldogok voltunk otthon.
- Segített a színészeknek, hogy a te szülőhelyeden forgattok?
- Azt hiszem, ők sokkal jobban megértik, miért vagyunk olyanok a papámmal, amilyenek vagyunk. Nagyon különbözünk azoktól, akikkel általában együtt szoktak dolgozni, és azt hiszem, most már megértenek minket. Az, hogy reggelente olyan derűsek vagyunk, meg ahogy bizonyos dolgokat csinálunk, szorosan összefügg azzal, hogy mindenkit ismerünk, és ezek azt is megmagyarázzák, miért szeretünk bizonyos dolgokat így vagy úgy, és miért vagyunk mások, mint a többiek. Azt is megértik, miért hiányzik annyira az otthonom. Most már nyugodtan beszélhetünk Nashvill-ről L.A.-ben is, hiszen van már fogalmuk róla, mert jártak ott.
- Mit jelképez számodra Franklin és Tennessee?
- Franklin a szeretet jelképezi. Mindenki nagyon kedves. Besétálnak a kapun, és köszönnek: "Szervusz, kicsim! Utoljára akkor láttalak, amikor még csak a csípőmig értél!"

5 érdekesség Tennessee-ről
1./ Beceneve: az "Az önkéntesek állama".
2./ Több mint 6 millió lakosa van.
3./ Az állam fővárosa Nashville, ami egyben a countrymuzsika fellegvára is.
4./ A Tennessee elnevezésről sokféle elnevezés van, az egyik szerint a "tana-see" Yuchi indián szóból származik, amelynek jelentése "találkozóhely".
5./ A Tennessee államban lévő Smoky Mountains Nemzeti Park Amerika leglátogatottabb nemzeti parkja.

Híres Tennessee-beliek
- Elvis Presley, a rock and roll királya
- Dolly Parton, zenész és filmsztár
- Justin Timbarlake, popsztár
- Oprah Winfrey, televíziós műsorvezető
- Reese Witherspoon, színésznő
- Megan Fox, színésznő



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat