Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
10.10.28.alapfelszerelés2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
10.10.28.alapfelszerelés2.

Az első alvóhely
Ha kölökkutyát választottunk, az első hetekben egy meleg takaróval kibélelt kartondoboz is megfelelő. Semmi szükség rá, hogy az új kosár az éles kutyafogak áldozatául essen. A legjobb, ha a tenyésztőtől kérünk egy rongyot vagy takarót az alomból. Az ismerős szag megvigasztalja a kölyköt, amiért elveszítette a testvéreit és az anyját, és segít neki abban, hogy hozzászokjon az új környezetéhez. A kutyakosár kiválasztásánál tartsuk szem előtt, kedvencünk mekkorára fog nőni: kutyánknak kényelmesen ki kell tudni nyújtózkodnia a kosarában. Takarója legyen könnyen tisztítható és 60 fokon mosható. Magát az alvóhelyet a lakás egy nyugodt pontján helyezzük el. A kutyák a nap nagy részét végigalusszák, ezért szükségük van egy olyan helyre, amelyre háborítatlanul elvonulhatnak, és amit az ember is tiszteletben tart. Amíg a kölyökkutya nem szobatiszta, érdemes a kosarát a saját hálószobánkban elhelyezni. Így könnyebben észrevesszük, mikor akarja elvégezni a dolgát.



EMILY OSMENT

- Amikor elkezdted összeállítani a CD-det, izgultál amiatt, vajon mit fognak hozzá szólni az emberek?
- Igen, de szerintem az lett volna furcsa, ha egy cseppet sem izgulok. Ez az izgalom azonban nem annyira idegesség, mint inkább kíváncsiság volt. Elvégre valljuk be őszintén, két és fél évig ezen dolgoztam! Az összes dal társszerzője vagyok, tehát ez valóban az én alkotásom. Ez egy másik oldalam, az énem egy jelentős darabja, szóval már nagyon várom, hogy végre mindenki hallhassa. Megállás nélkül tudnék beszélni róla!
- Ki volt az első, aki hallotta?
- Természetesen a legjobb barátnőm. Ő kívülről tudja az összes dalszöveget, pedig még meg sem jelent a lemez, szóval ez egy kicsit ciki. Aztán az anyukám, apukám, a bátyám...Amikor New Yorkban voltam vele, elvittem a laptopomat, és megmutattam neki a számot "Figyelj! Hallgasd meg ezt! Mit szólsz hozzá?" Ő meg teljesen el volt ájulva: "Ó, ez nagyon érdekes! Klassz zene! Próbáld ki!"
- A bátyádnak, a színész Haley Joel Osmentnek is van zenei tehetsége?
- Persze, hogyne! Mindenféle hangszeren játszik!
- Tanácsot is adott neked?
- Nem kifejezetten. De tulajdonképpen minden tanácsát megfogadtam, amit az évek során kaptam tőle. Őszintén szólva hálával tartozom neki, amiért évekig megengedte, hogy ellopjam a zenéjét, egyenesen a CD-tokjából vettem ki. Nagyon ért a zenéhez. Gitározik, dobol, zongorázik, talán még furulyázni is tud. Nem is tudom...Ő maga egy egyszemélyes zenekar.
- Mesélj nekünk az első lemezedről!
- Az első lemezem címe: All the Way Up (Fel a magasba), és valójában nem más, mint egy részlet az első hosszabb előadásomból, az All the Right Wrongsból (Helyes hibák). Azért adtam ezt a címet, mert bár van rajta egy csomó szerelmes dal, egy csomó szakítós dal meg egy csomó vidám dal is, valójában azt a tényt hangsúlyozza, hogy a párválasztásban hoztam egy-két rossz döntést, de tulajdonképpen mégis remek anyag lett belőle. Tehát helyes hibákat követtem el, és most örülök neki.
- Miről szól ez a dal?
- Nem nehéz, de komoly kihívást jelent. Viszont én szeretem, és ezért csinálom! Az a rossz, amikor az ember elakad. Rengeteget írtam körülbelül két éves Maxszal és Tonyval az Eve6-ből, és elég nehéz volt. Csak ültünk ott Max nappalijában órákon keresztül, mindenhol egy csomó kaja, és sehogyan se találtunk rímet valamire. Ez a legnehezebb része, de aztán másodszorra már általában sikerül. Mindig van egy csomó szövegváltozat, ami működik, de nekünk mindig a legjobbat kell kiválasztanunk!
- Van olyan dolog, amit szívesen csinálnál, de eddig még nem volt rá mód?
- Kipróbálnám a zuhanást csukott ejtőernyővel.
- Ha jól tudom, snowboardozni is szoktál, ugye? Tudsz egy pár figurát?
- Csak ha éppen nincs szerződésem! Nem, egyébként elég óvatos snowboardos vagyok. Mindig rajtam van a bukósisak, és tényleg figurázok is néha, de nem vagyok különösebben büszke rá.
- Akkor viszlát a legközelebbi ejtőernyős ugrásig...
- Az még nagyon-nagyon messze van!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat