Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
2009-11-09-Ideális kapcsolat 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
2009-11-09-Ideális kapcsolat 2.

Beszéld ki magadból! Hogyan vészeljük át a mosolyszünetet a barátnőnkkel? Ha te és a legjobb barátnőd összevesztek, nagyon fontos megbeszélni egymással a dolgot, és mindent tisztázni. Íme néhány szabály, hogy a beszélgetés valóban gyümölcsöző legyen:
- Higgadj le! Lehet, hogy éppen nincs valami jó kedved, de próbálj meg nyugodt maradni, ha épp a veszekedésről van szó!

- Engedd, hogy a barátnőd kibeszélje magát, még ha éppen nem is értesz vele egyet. Ezután te is tedd ugyanezt közbeszólás nélkül!

- Beszéljetek a vita okáról anélkül, hogy bárkit is megvádolnátok. Kerüljétek az olyan kifejezéseket, mint "te kezdted" stb.

- Írjátok le a gondolataitokat! Ha nehezetekre esik kínos témákról beszélni, vagy attól féltek, hogy valamit nem úgy mondotok, ahogy szeretnétek, írjátok le először is, miként éreztek. Így legalább biztosak lehettek abban, hogy pontosan azt mondjátok, amit gondoltok. Arra azért vigyázzatok, nehogy minden mondat úgy kezdődjön, hogy "te" (például "Te mondtad, hogy..." vagy "Te csináltad...").

- Ha bármelyikőtök a beszélgetés során ingerültté válik, inkább halasszátok el a beszélgetést, különben a végén még újabb veszekedésbe torkollik a dolog!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat